Motivul pentru care Andreea Bălan își dorește custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are cu George Burcea

Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea, au împreună două fete.

Motivul pentru care Andreea Bălan își dorește custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are cu George Burcea

Andreea Bălan este printre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul autohton, care se bucură de o carieră îndelungată și de succes, dar mai ales de o familie superbă. Cântăreața a avut un an foarte aglomerat, în care a trăit experiențe unice, iar planurile de viitor sunt și mai mărețe. Desigur, vedeta a dezvăluit că are parte și de ajutorul celor dragi pentru a putea face față responsabilităților zilnice.

Andreea Bălan este tot timpul cu zâmbetul pe buze și are o atitudine pozitivă, în ciuda situațiilor dramatice prin care a trecut de-a lungul timpului. Dincolo de problemele de sănătate cu care s-a confruntat, artista a trecut și printr-un divorț cu scandal, iar mai apoi viața ei amoroasă a fost în centrul atenției.

Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea, au împreună două fete. Artista le crește singură pe Ella și Clara după divorțul mediatizat de actor și își dorește custodia exclusivă a celor două fetițe. Din acest motiv, pe lângă procesul de calomnie pe care i l-a deschis fostului soț, artista luptă în instanță și pentru custodia fetițelor, dar și pentru pensia alimentară retroactivă.

„Sunt mai multe procese. Procesul pentru copii, de custodie și pentru pensie alimentară, care s-a terminat. Am avut fondul și am făcut Apel la acel proces pentru programul de vizitare și pensie alimentară retroactivă, că nu s-a dat. Iar eu cer în continuare cu custodia exclusivă, mai ales că el s-a mutat în America de luni de zile. Eu am nevoie de custodie exclusivă, pentru că toate deciziile sunt la mine, aici, și eu am grijă exclusiv de copii. El locuiește acolo, iar mie îmi trebuie hârtii și e complicat”, a declarat Andreea Bălan în interviul acordat publicației VIVA!.

Artista a mărturisit că se bazează pe ajutorul avocaților, dar că unele dintre procesele intentate fostului soț nu i se mai par relevante, însă nu va renunța la acțiunile legale.

„Pe lângă acesta, mai există un proces de calomnie, pe care i l-am deschis eu lui pentru postările pe care le-a făcut acum mult timp. Dar procesele acestea sunt deschise acum un an și jumătate. Dacă ar fi fost acum, nu le mai dădeam așa o importanță, dar odată ce au fost deschise, merg cu ele mai departe. Acum, la nivelul de înțelepciune la care sunt, nici nu mă gândesc la ele. Se ocupă avocații mei și ele merg în continuare, pentru că așa trebuie”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Andreea Bălan a ținut să precizeze că cele două fetițe sunt cel mai important lucru din viața ei, iar principalul motiv pentru care insistă pentru custodia exclusivă a micuțelor îi reprezintă faptul că tatăl acestora este plecat din țară și nu poate semna actele necesare pentru creșterea și educația fetelor.

„Cu cât trece timpul, nu mă mai interesează acest subiect. Ce mă interesează e să am grijă de fetițele mele, să le fie bine. Dar, într-adevăr, cel de custodie e important pentru că e vorba de logistică, el locuind acolo eu am nevoie de hârtii aici. Și acum Ella intră în clasa l, la școală. Acum e clasa 0 și e nevoie de hârtii, să fie aici, să semneze. Și el nu este”, a mai precizat ea.

Citește și:
Ce decizie au luat Theo Rose și partenerul ei, Anghel Damian, cu privire la copilul lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people