Motivul pentru care Andreea Antonescu nu a ales-o pe Andreea Bălan nașă pentru cea de-a doua fiică a sa

Andreea Antonescu a clarificat decizia de a nu o alege pe prietena ei, Andreea Bălan, să fie nașa lui Venice Victoria.

Motivul pentru care Andreea Antonescu nu a ales-o pe Andreea Bălan nașă pentru cea de-a doua fiică a sa

Andreea Antonescu și Andreea Bălan se înțeleg excelent de ani buni și au fost mereu acolo una pentru cealaltă în momente bune, dar și triste. Jurata de la „Te cunosc de undeva!” este nașa fiicei prietenei sale, Sienna. Cu toate acestea, mulți au fost surprinși să afle că mezina Andreei Antonescu, Venice Victoria, va avea alți nași. Într-un interviu acordat pentru Ego.ro, vedeta a dezvăluit motivul pentru care a luat această decizie.

Andreea Antonescu, despre decizia privind nașii celei de-a doua fiice

Andreea Antonescu a aflat că este însărcinată pentru a doua oară după ce a participat la emisiunea America Express. După ce s-a întors în țară, vedeta a mers să-și facă toate analizele pentru a se asigura că sarcina decurge normal.

„Nu a existat analiză pe fața pământului pe care eu să nu o fac, atât pe perioada sarcinii, cât și bebelinei, în momentul în care am născut-o. Ne-am făcut toate analizele”, a spus Andreea Antonescu pentru sursa citată.

În ceea ce privește alegerea nașilor pentru micuța artistei, Andreea Antonescu a ținut să clarifice motivul pentru care prietena și colega ei de trupă, Andreea Bălan, nu este nașa lui Venice Victoria. Cântăreața a precizat că nu există legături între decizia ei și prietenia cu jurata de la Antena 1 și doar și-a dorit două perechi de nași diferite pentru fetițele ei.

„Nu are legătură una cu alta. (n.r. prietenia lor cu nașii aleși) La urma urmei, nici nu știu, este o idee preconcepută conform căreia trebuie să ai aceeași pereche de nași la copii? Eu nu am auzit de așa ceva. Din câte știu, în cazul Andreei, care a avut două fetițe înaintea mea, sunt două perechi de nași total diferite. Nu înțeleg. Dacă este vorba de superstiții, eu sunt persoana care nu crede în superstiții. Nu am înțeles și nu înțeleg multe lucruri, dar am chestii mai importante asupra cărora să mă axez și să mă focusez și nu stau să dau atenție unor detalii care nu au niciun sens„, a mai declarat artista.

De asemenea, Andreea Antonescu a explicat faptul că, înainte de imaginea lor în spațiul public, atât ea, cât și prietena ei, au muncit enorm pentru a ajunge unde își doresc. Astfel, artistele pot renunța oricând la lucrurile frumoasepentru a demonstra de ce sunt capabile și cât de ambițiose sunt când vine vorba de succes.

„Fetele au început încă de acum 20 și ceva de ani, au mers cu capul înainte și au devenit două femei puternice, ambițioase, care și-au știut întodeauna țelul și scopul în viață. Pe aceste considerente, nimeni și nimic vreodată nu le va împiedica. Și ce dacă nu se cade unei dive? Înainte să fim dive, am fost persoane care au muncit mult și care și-au dorit să ajungă la acest nivel. Putem să ne descălțăm de tocuri, să ne punem converși și să o luăm cu capul înainte, să încercăm să dărâmăm ziduri, chiar dacă nu ne ajută nici înălțimea, nici greutatea. Putem să dăm jos aceste haine fancy și să punem un trening pe noi. Nimeni și nimic nu ne va opri.”

Citește și:
Viviana Sposub, declarații sincere despre intervențiile sale estetice și decizia de a se muta din România

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people