Motivul pentru care Ana Bodea a apelat la ajutorul unui psiholog. Ce a povestit cu sinceritate actrița: „Evident că nu e un sentiment plăcut…”

Chiar dacă acum s-a reorientat spre actorie, Ana Bodea mărturisește că baletul ocupă în continuare un loc important în viața ei.

Absolventă a Școlii de Balet a Teatrului Balșoi din Moscova, una dintre cele mai prestigioase școli de balet din lume, Ana Bodea a trecut prin momente dificile din cauza disciplinei extreme, ajungând aproape de moarte. Cu toate acestea, a reușit să depășească obstacolele și s-a reorientat către actorie, o profesie care i se potrivește perfect și pe care o adoră.

Motivul pentru care Ana Bodea a apelat la ajutorul unui psiholog

Într-un interviu acordat recent, Ana Bodea a mărturisit că, din cauza anilor de balet, s-a confruntat cu mai multe complexe, motiv pentru care a apelat la ajutorul unui psiholog.

„Da, am avut, multe complexe. Din cauza sau datorită baletului am avut o musculatură mai pronunțată și era un mini complex așa, dar cu timpul am învățat să mă iubesc. Oricât de clișeic ar suna, am învățat să mă iubesc așa cum sunt și să mă accept și să îmi dau seama că sunt perfectă și să mă simt bine. Evident că nu e un sentiment plăcut să ai un complex și să nu îți placă de tine. Și cred că trebuie doar să îți dorești, să conștientizezi și să îți dorești să schimbi asta. Și găsești metode, de exemplu terapia. Am mers o perioadă la psiholog, m-a ajutat foarte mult”, a declarat ea pentru CIAO.ro.

Chiar dacă acum s-a reorientat spre actorie, ea mărturisește că baletul ocupă în continuare un loc important în viața ei, dar că nu mai poate dansa la nivelul pe care îl avea înainte de a abandona baletul.

„Pe mine mă tentează foarte mult, dar, evident, că nu mai pot dansa la nivelul la care dansam acum 6 ani, când eram la Balșoi. Sunt convinsă și știu clar că e ceva ce nu poți face până la adânci bătrâneți și dacă te oprești, la un moment dat, nu mai ajungi niciodată la același nivel la care erai înainte. Dar îmi place în continuare să mă antrenez, mă mențin în formă și am mici proiecte pe dans, dar o să vedem ce se întâmplă. Mie îmi place foarte mult să dansez și sper să fac asta mult timp de acum încolo”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Actrița, dezvăluiri despre relația cu partenerul ei, Valentin Butnaru

Ana Bodea și Valentin Butnaru sunt colegi în același trust de presă și formează un cuplu de mai bine de un an. El este prezentatorul știrilor Observator, iar ea joacă rolul principal în serialul „Lia – Soția soțului meu”.

Într-un interviu acordat recent, Ana Bodea a vorbit despre modul în care diferența de vârstă dintre ea și partenerul ei le afectează relația.

„Mici discuții apar în orice relație, chiar și în cele de prietenie sau rudenie (zâmbește), deci sunt normale. Încercăm să nu ne supărăm din prostioare. Adevărul este că muncim amândoi foarte mult și preferăm să ne petrecem timpul pe care îl avem împreună în armonie. Noi avem o parolă: ‘Hai să nu…’, dar spus într-un mod amuzant, când unul dintre noi se enervează, celălalt folosește parola. (râde) E important să știi, într-o relație de orice fel, că relația respectivă este atât de puternică încât certurile și discuțiile nu o pot afecta pe termen lung”, a povestit actrița pentru VIVA!.

În ceea ce privește calitățile cu care partenerul ei a cucerit-o, vedeta mărturisește că nu poate indica un singur aspect.

„Este greu să vorbesc despre asta. Este greu deoarece sunt conștientă că foarte puțini au norocul meu, acela de a avea o conexiune atât de specială cu partenerul său. Astfel, nu pot explica și nici descrie în cuvinte conexiunea noastră, pentru că nu „m-a cucerit cu niște calități”, ci cu toată ființa lui”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Citește și:
Victor Vrînceanu lansează acuzații dure la adresa Andreei Antonescu. Ce s-a întâmplat la câteva zile după ce artista a născut-o pe fetița lor: „Mare șoc emoțional pentru mine…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people