Motivul pentru care Amalia Enache a fost operată de urgență: „Durerile sunt atât de atroce”

Amalia Enache a dezvăluit pe rețelele de socializare că a fost operată de urgență.

Motivul pentru care Amalia Enache a fost operată de urgență: "Durerile sunt atât de atroce"

Amalia Enache este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din showbiz-ul autohton, care s-a remarcat de-a lungul timpului prin carismă și profesionalism. Deși vedeta preferă de cele mai multe ori să rămână discretă în privința vieții personale, ea a dezvăluit pe rețelele de socializare că a fost operată de urgență.

Amalia Enache, în vârstă de 45 de ani, a anunțat, într-o postare pe contul ei de Facebook, că a fost transportată de urgență la spital, joi, 16 februarie, după ce a făcut o criză de colecist, și a fost operată, însă și-a asigurat fanii că acum totul este în regulă.

„Am trecut azi dimineață printr-o intervenție chirugicală, colecistectomie, la Spitalul Universitar. Deja sunt în salon, cu inima plină de recunoștință pentru medicul chirurg Catalin Alius, un medic tânăr care m-a preluat aici și în care am avut de la bun început deplină încredere. Mulțumiri întregii echipe, au fost multi oameni care m-au examinat, de la camera de gardă, gastroenterologie, ecografie, cardiologie, dar și celor de la Ambulanța București. PS Durerile sunt atât de atroce în această criză de colecist, încât eu eram convinsă că fac un infarct 🤦‍♂️Ne vedem curând, zic eu!”, a transmis Amalia Enache.

De ce Amalia Enache a vrut să demisioneze de la Pro TV

De mulți ani, Amalia Enache este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi și o prezență emblematică în echipa de la Pro TV. Aceasta prezintă știrile de noapte alături de Cristian Leonte și își face meseria cu toată plăcerea. Totuși, vedeta a vorbit într-un interviu cu Mihai Morar despre perioada când a vrut să demisioneze de la canalul de televiziune.

Potrivit declarațiilor sale, acest lucru s-a întâmplat când a aflat că a rămas însărcinată. Cum nu era căsătorită cu partenerul ei, Amalia și-a făcut griji că imaginea ei în fața telespectatorilor ar avea de suferit. Prin urmare, aceasta s-a gândit că cea mai bună decizie ar fi fost să își dea demisia și să nu mai prezinte știrile.

„În momentul în care era clar că sunt însărcinată și că nu sunt într-o poveste tipică de căsătorie, am fost la șefa mea și i-am spus că s-ar putea să fie ceva ce să atragă știrile într-o poveste nedorită. Noi, prezentatorii de știri, trebuie să fim văzuți la televizor ca niște oameni care livrează niște informații și în continuare nu cred că oamenii când se uită la televizor trebuie să se gândească la povestea mea, ci la ceea ce am eu de spus acolo și cum pot eu să îi spun acea știre. (…)”, a spus vedeta.

Totuși, când a ajuns la șefa ei pentru a-i spune că vrea să plece, vedeta a avut parte de o surpriză. Amalia Enache a povestit că a avut parte de toată susținerea, iar șefa ei nici nu s-a gândit să o lase să renunțe la cariera ei.

„Și atunci am mers la șefa mea, care este una dintre cele mai inteligente persoane pe care le știu, și i-am spus că îmi doresc foarte mult acest copil, nu sunt căsătorită, s-ar putea să se facă tot felul de speculații și că sunt dispusă să renunț la tot. Ea mi-a spus: ‘Dar cum adică să renunți?! Dimpotrivă, ai întreaga mea susținere’. Și chiar am avut o susținere uriașă.”, a povestit Amalia Enache în cadrul podcastului.

Citește și:
Imagini inedite cu fiul Rihannei. Ce a declarat artista despre ținutele bebelușului

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people