Motivul pentru care Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au refuzat să participe la Power Couple: „Ne-ar fi plăcut să fim acolo”

Alina Pușcaș a dezvăluit motivul principal pentru care a refuzat să participe, alături de soțul ei, la emisiunea "Power Couple".

Motivul pentru care Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au refuzat să participe la Power Couple: "Ne-ar fi plăcut să fim acolo"

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu formează un cuplu solid de 10 ani, iar împreună au trei copii: Alexandru, Melissa și Iris. Actrița este prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!”, iar în urmă cu ceva timp a fost invitată să se alăture distribuției „Power Couple”, un nou show lansat pe Antena 1, împreună cu soțul ei, dar au refuzat oferta.

De ce nu au participat Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu la Power Couple

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au fost nevoiți să refuze participarea la „Power Couple” datorită angajamentelor profesionale ale lui Mihai. Fiind stomatolog, clientela cabinetului său se bazează pe serviciile sale, motiv pentru care cuplul nu a putut accepta invitația la emisiune. De asemenea, un alt motiv pentru care au refuzat participarea a ținut de copii și de faptul că nu i-ar fi lăsat singuri o perioadă îndelungată.

„Mi s-a propus chestia asta dinainte să înceapă filmările. Dacă aș fi avut un soț cu o altă meserie, poate ar fi fost mai simplu, dar din păcate, mă rog, din păcate. Din fericire pentru noi, soțul meu este un medic stomatolog cu clinica, Doamne-ajută, plină. Și atunci n-a putut să conceapă să-și lase pacienții fără tratamentele complete. Plus că mai erau și copiii, familia. Deci nu. A fost efectiv imposibil să facem alegerea asta, dar ne-ar fi plăcut să fim acolo”, a spus Alina Pușcaș, pentru UNICA.ro.

Totodată, Alina Pușcaș a menționat că i s-a oferit oportunitatea de a lua parte la America Express, dar a respins-o, având un motiv bine întemeiat. Ea a precizat că preocupările legate de igienă au fost factorul principal care a condus la decizia sa de a nu participa la emisiunea de la Antena 1.

„Cu Asia Express avem o chestie legată de lipsa de curățenie, igienă. Nu putem. Efectiv suntem obsedați de asta. Știu că dinainte să apară emisiunea ne puneam problema să mergem până în India să facem o vacanță acolo. Am zis că nu, sub nicio formă, chiar dacă există resorturi. Evident că te-ar tenta să ieși în stânga și în dreapta și am zis că nu, efectiv nu vrem. Nu, ne era și teamă de tot felul de boli. Nu, am zis mai bine stăm acasă, mai aproape”, a mai spus Alina Pușcaș pentru sursa citată.

Cum a reacționat actrița, după ce s-a speculat că ar fi însărcinată

Recent, Alina Pușcaș a răspuns zvonurilor care sugerau că ar fi însărcinată cu al patrulea copil. Aceste speculații au apărut în urma unei fotografii postate de ea pe rețelele de socializare. Vedeta a oferit o clarificare și a recunoscut că s-a distrat copios pe seama acestor presupuneri.

„Am râs cu lacrimi în primă fază, nu se poate! De la o fotografie în care eram într-un sacou, de care mă țineam de fapt ca să nu se vadă bustiera și țineam mâna sub sâni, nu o țineam pe burtă. Era un îndemn la a zâmbi toată ziua, pentru că eram cu zâmbetul larg. A apărut că sunt însărcinată a patra oară! Ferească Dumnezeu! Dar de unde știu? Că eu nu știu!”, a declarat Alina Pușcaș, pentru Playtech.ro.

Citește și:
Cum se înțelege, de fapt, Anca Țurcașiu, cu soția fiului ei: „N-am dat sfaturi sub nicio formă'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people