Motivul pentru care Alina Ceușan nu se mută în locuința pe care și-a cumpărat-o în București: „Să se înțeleagă”

Alina Ceușan a dezvăluit detalii despre noul apartament din București, însă în care nu se va muta definitiv.

Motivul pentru care Alina Ceușan nu se mută în locuința pe care și-a cumpărat-o în București: "Să se înțeleagă"

Alina Ceușan este una dintre cele mai urmărite creatoare de conținut din mediul online. Originară din Târgu Mureș, aceasta s-a mutat în Cluj de 10 ani, unde și-a făcut o viață împreună cu soțul ei, Raul Tișa, și cu fiul lor, Rock. Recent, vedeta a decis să investească într-un apartament în București, având în vedere că se deplasează frecvent în capitală pentru întâlniri de afaceri și evenimente.

Alina Ceușan are apartament în București, dar nu se mută în el

Într-un interviu acordat pentru Ego, ea a dezvăluit că nu intenționează nici să se mute acolo, nici să îl închirieze. De asemenea, Alina Ceușan a menționat că există cineva special care se ocupă de renovarea noii sale proprietăți, care urmează să intre într-un nou stadiu. Vizibil entuziasmată de proiectul său, Alina Ceușan a oferit mai multe detalii.

Suntem în proces, am găsit un apartament chiar foarte frumos, cu istorie, cu tot ce ne doream ca vibe de la București. Probabil că într-o lună urmează să începem partea de renovare. Suntem superentuziasmați de această parte. Urmează să venim așa cum veneam și până acum, căci toată lumea spune: Te muți în București! Nu mă mut la București, eu stau la Cluj! Să se înțeleagă! Sunt din Târgu Mureș, dar stau la Cluj de 10 ani. La București vin pentru partea de business, pentru toate contractele, evenimentele. Venim pentru asta, dar ne dorim să stăm în formula completă măcar 10 zile pe lună!', a spus vedeta pentru Ego.

În ceea ce privește renovarea locuinței sale, Ceușan a declarat că își pune toată încrederea în sora ei, Carla. Aceasta se va ocupa de partea de design interior și se bazează pe simțul ei estetic întrucât viziunea este una mai diferită decât cea a clujenilor.

„Momentan, suntem în discuții, în proiecte. Sora mea o să se ocupe de partea de design interior. Carla, sora mea, este designer de interior. Avem o viziune foarte diferită față de ce avem la Cluj. Este un apartament cu un tavan înalt, cu o istorie frumoasă, este ceva ce am mai avut la Cluj de-a lungul timpului. Abia așteptăm să renovăm, să aducem un suflu nou, dar, în același timp, să păstrăm istoria locului și a familiei care a fost înaintea noastră pentru că este o casă minunată”, a mai zis ea.

Alina Ceușan este cunoscută în mare parte pentru activitatea sa din mediul online, fiind foarte prezentă pe Instagram, TikTok sau Youtube. De asemenea, creatoarea de conținut este și o femeie de afaceri, care se ocupă cu mare atenție de business-urile ei.

Businessul merge bine, suntem în creștere, ceea ce mă bucură. Suntem acolo zi de zi. Muncim și nicio zi nu este ușoară, însă finalul de an vine cu foarte multe satisfacții. Eu mă ocup de direcția artistică. Cred că cel mai important lucru de ținut minte atunci când cineva își dorește să înceapă o afacere în zona de fashion este faptul că, în primul rând, este nevoie de un capital mult mai mare decât lumea își închipuie. Apoi este vorba de foarte multă perseverență și câțiva ani de muncă intensă pentru a pune un brand pe piață. Meseria de content creator este una foarte profitabilă, însă trebuie să treacă destul de mult timp până în momentul în care câștigurile să fie notabile. Nu stă nimeni după tine să-ți spună că ai depășit deadline-ul sau că ar trebui să-ți iei mai multe proiecte, deci depinde doar de tine cum împarți timpul și resursele”, a mai mărturisit vedeta pentru Fanatik.

Citește și:
Gerard Pique, pregătit să anunțe „logodna’ cu Clara Chia, în urma zvonurilor despre Shakira și Lewis Hamilton

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people