Motivul pentru care Alina Ceușan a fost aleasă prezentatoarea „Love Island” România. Dezvăluirile lui Carmen Grebenișan: „Din câte țin eu minte”

Carmen Grebenișan a dezvăluit motivul pentru care Alina Ceușan a fost aleasă prezentatoarea emisiunii "Love Island" România.

Motivul pentru care Alina Ceușan a fost aleasă prezentatoarea "Love Island" România. Dezvăluirile lui Carmen Grebenișan: "Din câte țin eu minte"

Alina Ceușan este gazda celui mai așteptat reality-show al toamnei, „Love Island”. Carmen Grebenișan, prietena cea mai apropiată a creatoarei de conținut, a dezvăluit secretul din spatele acestei noi provocări și motivul pentru care Alina prezintă emisiunea de la Pro TV.

Chiar dacă nu a mai avut o experiență în prezentarea unui show de amploarea precum „Love Island” sau nu a fost prezentă pe un post generalist, Alina Ceușan este conștientă de cerințele locului său de muncă. Echipa PRO TV a evaluat nu numai popularitatea vedetei, ci și faptul că aceasta a mai avut ocazia să fie într-o poziție similară, chiar dacă a fost la un post local de televiziune.

Carmen Grebenișan, despre rolul Alinei Ceușan la Love Island

Carmen Grebenișan, una dintre cele mai apropiate persoane de Alina Ceușan, a dezvăluit motivul pentru care prietena ei a fost aleasă de Pro TV să prezinte emisiunea mult așteptată. Potrivit declarațiilor sale, creatoarea de conținut a mai avut rolul de prezentatoare TV în trecut, semn că știe ce are de făcut.

„Ea a mai prezentat o emisiune în Târgu Mureș. A început de mică în cariera asta de prezentatoare tv. Avea undeva la 17 ani. Prezenta o emisiune pe parcursul weekend-ului, din câte țin eu minte. Atunci ea a fost la un post local din Mureș. Deci are experiență! Cu siguranță acum e altceva. Ea se pretează la orice show! Nu are emoții”,a dezvăluit Carmen Grebenișan pentru FANATIK.

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii „Love Island” România! Show-ul fenomen care a încins imaginația întregului mapamond s-a lansat duminică, 1 octombrie, pe VOYO, iar din 2 octombrie, telespectatorii îl pot urmări, aproape de miezul nopții, pe PRO TV. 5 fete și 5 băieți vor intra în ce mai fierbinte aventură a vieții lor cu dorința de a găsi dragostea adevărată.

Show-ul care a cucerit milioane de telespectatori din toate colțurile lumii vine în România din 1 octombrie, pe VOYO, și a doua zi pe PRO TV. Alina Ceușan, prezentatoarea emisiunii, este gata să-i ducă pe cei 10 concurenți într-o vilă de lux, în Tenerife, unde o să trăiască o experiență de neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a-și găsi jumătatea.

Alina Ceușan se simte pregătită să facă față acestei provocări datorită experienței acumulate în cei 11 ani de activitate pe social media. Faptul că a fost creatoare de conținut pe platformele online i-a oferit oportunitatea de a dezvolta abilități de comunicare și de a se familiariza cu interacțiunea cu publicul.

„Vestea cea mare e aici! Din 1 octombrie începe Love Island România, pe VOYO, iar din 2 octombrie, puteți urmări aventurile concurenților noștri pe PRO TV. Este un format nou, care ajunge în România după un succes răsunător în multe țări, precum Australia, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii, e genul de reality-show care trebuie savurat pe canapea, singur sau cu gașca. Sunt nerăbdătoare să văd cum vor trăi concurenții aventura vieții lor, timp de 2 luni, într-o vilă de lux din Tenerife, în căutarea dragostei, iar voi, cei de acasă, o să puteți interacționa aproape LIVE cu tot ce se întâmplă în casă prin ajutorul unei aplicații unice în România. Vă aștept să fiți alături de noi pentru că v-am pregătit un sezon incendiar!”, a spus Alina Ceușan, prezentatoarea emisiunii „Love Island” România.

Citește și:
Ce a dezvăluit Irina Fodor despre trucurile de beauty la care apelează: „Din când în când…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people