Motivul pentru care Adrian Nartea a refuzat să se întoarcă pe micile ecrane: „Mi-ar fi foarte greu…”

Adrian Nartea este cunoscut pentru rolul pe care l-a avut în serialul "Vlad."

Motivul pentru care Adrian Nartea a refuzat să se întoarcă pe micile ecrane: "Mi-ar fi foarte greu..."

Adrian Nartea este cunoscut publicului larg pentru rolul din serialul „Vlad” difuzat de PRO TV. După terminarea producției, fanii actorului se așteptau să îl vadă din nou pe micile ecrane, însă iată că acesta a preferat să stea departe și și-a făcut apariția doar în calitate de invitat la emisiuni TV.

Cu toate acestea, Adrian Nartea și-a concentrat atenția către rețelele de socializare, acolo unde are contracte de imagine cu diverse produse și servicii. Pe lângă asta, și-a făcut debutul pe scena teatrului, fiind vorba de Teatrul Național din București, acolo unde îl joacă pe Chiriac în „O noapte furtunoasă”, un spectacol produs de Compania de teatru Concordia. Din distribuție mai fac parte Monica Davidescu, Aurelian Temișan, Monica Odagiu și Radu Ștefan Bănică. Actorul a dezvăluit recent că a primit propuneri de a participa în show-ul Survivor, însă nu s-au concretizat. 

„Propuneri au fost și sunt în continuare, nu pot să spun, dar ideea este că da, au fost propuneri. Plecatul de acasă mai mult timp, în condițiile în care Petra are 2 ani și Mara 7 ani, dar mai mult pentru Petra, e complicat. Eu iubesc atât de mult să stau cu ele încât mi-ar fi foarte greu. Acesta este unul din motive și al doilea motiv este cumva pentru că încă sunt în umbra Vlad, Vlad e încă destul de prezent în imaginea mea și atunci cumva trebuie să mai las să se mai așeze lucrurile. Ținem cu teatrul și e foarte mișto ceea ce se întâmplă cu teatrul și proiectele mele, campanii și așa mai departe, astea merg (…) Am mai dat casting la producții străine, e viață de actor, asta e, dar e bine că sunt campanii pe care le fac și le produc singur, încerc să mă țin vizibil”, a spus Adrian Nartea pentru unica.ro

În ceea ce privește emoțiile pe care le are înainte de a urca pe scenă, Adrian Nartea urmează un ritual anume pentru a scăpa de ele. Actorul se bazează destul de mult și pe public și pe ceea ce simte în momentul în care se întâlnește cu spectatorii.

„Câteodată îmi fac și semnul crucii când văd că nu mai dibuiesc cu emoțiile. Am un exercițiu de respirație pe care îl fac ca să nu mă pierd, e un exercițiu care este și de respirație, dar este și un fel de yoga, e și un fel de vizualizare a lucrurilor, adică încerc să scap de emoții sau să le las să treacă prin mine, să nu le blochez acolo. Ăsta este un ritual pe care îl fac mai tot timpul, mai ales când prezint evenimente mari și importante. Las să treacă emoțiile prin mine și fac exercițiul ăsta. Îmi învăț foarte bine cel puțin începutul, ceea ce e foarte important, că după aceea când simți publicul și ai un feedback, începi să construiești și asta e altceva”, a completat Adrian Nartea pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
Ce decizie au luat Cleopatra Stratan și Edward Sanda după ce s-au întors de la America Express

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people