Monica Odagiu, prima apariție publică după accidentul de circulație în care a lovit mortal un pieton

Cum a fost surprinsă actrița Monica Odagiu în prima ei apariție publică după accidentul în care a fost implicată?

Monica Odagiu, prima apariție publică după accidentul de circulație în care a lovit mortal un pieton

Monica Odagiu a trecut prin clipe foarte grele după accidentul de circulație în care a lovit mortal un pieton pe o stradă din București. După această tragedie, actrița a stat departe de apariții publice și de social media, dar recent a revenit pe rețelele de socializare.

La trei săptămâni de la tragicul accident în care a fost implicată, Monica Odagiu a transmis un anunț pe contul personal de Instagram. Actrița a recunoscut că are parte de sprijinul mai multor persoane care o ajută să gestioneze clipele dificile pe care le trăiește în prezent și că a apelat și la terapie. Vedeta a spus că se simte pregătită să se întoarcă pe scenă.

„Este una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum și, dacă nu aș fi avut alături atât de mulți oameni minunați, cărora nu contenesc să le mulțumesc, ar fi fost și mai grea. Am considerat mai mult decât necesară o pauză de la întreaga mea activitate în săptămânile acestea, iar acum, datorită terapiei și susținerii neîncetate, sunt în punctul în care am reușit să mă pun la loc cât să mă pot întoarce pe scenă la ceea ce iubesc, la meseria mea. Tocmai din acest motiv, vreau să vă anunț că mâine, la Cluj, o să urc pe scenă din nou cu spectacolul „O noapte furtunoasă”, iar începând cu luna mai, voi relua toate spectacolele și concertele. Vă îmbrățisez cu tot sufletul și vă mulțumesc că m-ați ajutat să rămân.. eu!”, a fost mesajul transmis de actrița Monica Odagiu pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Monica Odagiu (@monicaodagiu)

De asemenea, după acest anunț, Monica Odagiu a împărtășit o imagine alături de nume celebre din teatrul românesc, și anume Ovidiu Cuncea, Monica Davidescu, Florin Piersic, Aurelian Temișan, Radu Ștefan Bănică și Adrian Nartea, actrița aflându-se acum într-un turneu.

„Un pic de bine”, a scris Monica Odagiu pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Monica Odagiu (@monicaodagiu)

Reamintim faptul că în cursul zilei de duminică, 9 aprilie 2023, actrița Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 33 de ani, în zona Ateneului Român, ulterior ea fiind transportată atât la secția de Poliție, cât și la INML. Accidentul a avut loc în jurul orei 16:15, pe strada Ştirbei Vodă, iar Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea acestuia.

Titi Aur, multiplu campion național la raliuri și expert în conducere defensivă, a atras atenția cu privire la modul în care o persoană rămâne marcată pe viață de un accident mortal, chiar dacă nu a fost produs din vina ei.

„Există foarte mare probabilitatea ca ea să fi condus cu gândul la cine știe ce rol, ce spectacol, la filmări. Una este șoferul care merge foarte atent la ce se petrece pe stradă și alta e când vorbim despre șoferii din diferite categorii sociale care au creierul în altă parte. (…) O fată tânără, talentată, în loc să-și vadă de carieră, a omorât un om în putere, de 35 ani. Chiar dacă acum legea îi spune „Ia-ți înapoi permisul, nu ești vinovată, nu pățești nimic', fata asta nu mai e om toată viața. Undeva pe creier e ideea că a omorât un om, trauma a rămas. Nenorocirea s-a întâmplat. Ea va suporta însă rigorile legii. (…) E o traumă, oricum, că ai omorât un om, e un chin de ani de zile de procese, chiar dacă nu vei fi sancționat deloc. Poți fi însă semisancționat, acele pedepse cu suspendare sau amendă penală sau ce mai e”, a declarat Titi Aur pentru impact.ro.

Citește și:
Vedete pe covorul roșu la GALA MET 2023 (GALERIE FOTO II)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people