Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, vacanță de vis la început de an: „Mega relaxare”

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au plecat împreună într-o vacanță de vis.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, vacanță de vis la început de an: "Mega relaxare"

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au sărbătorit trecerea în noul an departe de țară. Actrița a experimentat momente frumoase și de neuitat alături de partenerul său într-o vacanță la schi în Italia.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță trăiesc o poveste de iubire discretă, departe de ochii publicului. Cei doi protagoniști ai unei relații rezervate au decis să savureze în intimitate momentele frumoase petrecute împreună și să se distanțeze de agitația vieții de zi cu zi.

Monica Bîrlădeanu, vacanță de vis alături de Valeriu Gheorghiță

În aceste zile, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au ales să evadeze într-o escapadă romantică la munte, unde au optat pentru distracție pe pârtie. Cuplul, renumit pentru discreția sa, a preferat să-și petreacă timpul într-un mod activ și relaxant, departe de privirile curioase ale publicului. Astfel, bucuria de a schia și momentele de relaxare petrecute împreună la munte reprezintă doar un alt aspect al relației lor, care pare să evolueze într-un mod echilibrat și armonios.

„1 ianuarie pe mine m-a prins pe pârtiile Dolomiților, unde a și nins astă noapte, așa că peisajele erau mult mai prezentabile de dimineață și uite-așa am și ce să vă arăt. În orice caz, situația zăpezii pe Italia, cel puțin, se prezintă cam așa. Să avem cu toții un an nou binecuvântat cu tot ce ne e de folos fiecăruia dintre noi”, a transmis Monica Bîrlădeanu pe contul ei de Instagram.

Foto: Libertatea.ro

Pe data de 3 ianuarie, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au savurat momente de relaxare în jacuzzi, precedate de o zi perfectă petrecută pe pârtie.

„Abia astăzi aș putea să spun că a fost o zi de schi absolut perfectă. Soare, zăpadă suficientă, pârtiile splendide, lume destul de puțină. Unde mai pui că am terminat ziua în jacuzzi, afară, pe mega relaxare”, a povestit actrița pe Instagram.

Vedeta se menține discretă în privința vieții personale

Monica Bîrlădeanu se bucură de o poveste de dragoste frumoasă și discretă alături de Valeriu Gheorghiță, iar detalii despre relația lor au ieșit la iveală cu câteva luni în urmă. Cu câteva luni în urmă, actrița a fost surprinsă alături de Valeriu Gheorghiță în timp ce se relaxau într-un jacuzzi, într-un resort din Bulgaria. În acea perioadă, au circulat zvonuri că iubitul actriței ar fi căsătorit, însă aceasta a negat imediat aceste informații.

Monica Bîrlădeanu adoptă întotdeauna o atitudine discretă în ceea ce privește viața sa personală, în special când vine vorba de partea romantică. Actrița preferă să nu dezvăluie prea multe detalii despre viața ei personală și a menținut întotdeauna o anumită atitudine rezervată în această privință. Cu toate acestea, se pare că vedeta trăiește o perioadă fericită alături de Valeriu Gheorghiță, iar recent au apărut împreună la un eveniment monden.

Citește și:
Obiceiul pe care Ilinca Vandici îl respectă cu strictețe în fiecare dimineață: „Iau partea bună și frumoasă a lucrurilor'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people