Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, surprinși împreună. Unde au fost fotografiați cei doi și ce detaliu a atras atenția

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși împreună recent, iar un detaliu a atras atenția fanilor.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, surprinși împreună. Unde au fost fotografiați cei doi și ce detaliu a atras atenția

Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță au stârnit interesul publicului cu cea mai recentă apariție a lor în public. Cei doi au fost fotografiați mergând împreună la cumpărături, iar cancan.ro a dezvăluit și cine i-a însoțit.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, surprinși la cumpărături

De ceva timp, actrița Monica Bîrlădeanu este implicată într-o relație romantică cu medicul Valeriu Gheorghiță. În toamna anului trecut, a devenit cunoscută relația lor, când vedeta a făcut declarații publice după ce au apărut zvonuri că partenerul ei este căsătorit.

Cei doi călătoresc împreună, dar actrița nu este văzută frecvent la evenimentele mondene alături de partenerul ei. În schimb, în weekend, au fost surprinși de publicația Cancan în timp ce făceau cumpărături. Îmbrăcați lejer, ea purtând o cămașă cu carouri roșii, iar el un hanorac negru, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au mers într-un magazin din București. Nu au fost singuri, ci au fost însoțiți de copiii medicului.

Vezi imaginile AICI!

Actrița a clarificat zvonurile legate de sarcină

Monica Bîrlădeanu s-a aflat recent în mijlocul unor noi zvonuri. Deși își păstrează discreția pe rețelele de socializare, vedeta trăiește o poveste de dragoste cu Valeriu GheorghițăRecent, au apărut speculații cu privire la o posibilă sarcină. Pentru a clarifica situația, Monica Bîrlădeanu a dorit să împărtășească ea însăși adevărul fanilor.

În timpul emisiunii speciale de Revelion de la Pro TV, când i s-a pus întrebarea despre rezoluțiile pentru 2024, actrița a surprins pe toată lumea dezvăluind că își dorește o „masă plină”. Declarația Monicăi Bîrlădeanu a stârnit uimire în rândul celor prezenți, în special a cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, care a exclamat: „E gravidă, e gravidă”.

De aici au pornit zvonurile că vedeta ar putea fi însărcinată. Cu toate acestea, Monica Bîrlădeanu a aflat de speculații și a dorit să ofere clarificări fanilor. Ea a postat un mesaj pe contul său personal de Instagram, unde a mărturisit că nu este adevărat ceea ce se spune și că nu este însărcinată.

„Oameni buni, știu că se tot scrie de ieri într-una, dar sunt fake news: nu sunt însărcinată. Un an nou bun tuturor”, a transmis Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

Monica Bîrlădeanu este atentă la stilul ei de viață și încearcă să mențină un echilibru, atât în ceea ce privește alimentația, cât și activitatea fizică. Recent, actrița a dezvăluit o parte dintre regulile pe care le respectă cu strictețe. 

„De la 40 de ani încoace am făcut câteva ‘commitment-uri’, Am vrut să fiu un adult cu câteva lucruri ‘sfinte’, peste care nu calcă.
Primul a fost să nu lipsesc de la slujba de duminică dimineață: să dau sufletului meu o oră și jumătate de reculegere, conectare, echilibrare, vindecare.
Al doilea de față e sport: aici am mai avut perioade scurte de șchiopătare și nu din delăsare, cât din logistică, schimbare de antrenor, formă de antrenament etc.
Astăzi însă… după cum se vede și-n colecția de poze: am chef, n-am chef, e frig, e prima oră a dimineții, am o febră musculară și n-am chef de o alta peste, m-am culcat târziu și trezit devreme…. pot sau nu pot, dimineața sunt la pilates.
Focusul principal nu e slăbitul, iar modelatul se întâmplă oricum dacă te ții de treabă, dar mă interesează mult mai mult o viață în care corpul meu face mișcare, are vitalitate și energie și își asigură și sănătatea în felul ăsta.
Lansez și vouă întrebarea asta: aveți vreun lucru de care vă țineți orice-ar fi? De la care nu faceți nicio derogare? Dacă da, care e?”
, a fost mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

Citește și:
Primul mesaj transmis de Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, după ce și-a asumat relația cu Spike

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people