Monica Bîrlădeanu, experiență inedită la Muntele Sinai. Ce a impresionat-o pe vedetă: „Emoționant e puțin spus”

Monica Bîrlădeanu a împărtășit o experiență unică în timpul vacanței sale.

Monica Bîrlădeanu este printre cele mai admirate femei din showbiz-ul autohton. Actrița se remarcă prin frumusețea răpitoare și farmecul ei, iar de-a lungul timpului și-a demonstrat abilitățile actoricești în filme și seriale românești de succes.

Monica Bîrlădeanu, experiență unică în vacanță

Recent, Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 45 de ani, a trăit o experiență memorabilă în timpul vacanței sale în Egipt. Cu puțin înainte de a încheia sejurul, vedeta a decis să viziteze Mânăstirea Sfânta Ecaterina, o destinație cu o mare încărcătură spirituală. Impresionată de ceea ce a descoperit acolo, Monica a împărtășit emoțiile trăite, spunând că această vizită i-a adus o stare profundă de liniște și împlinire spirituală.

„În ultima zi de vacanță am simțit să fac ceva și pentru sufletul meu, așa că am fost la Mănăstirea Sf Ecaterina de la poalele Muntelui Sinai; o vizită care-ți umple inima de liniște și de blândețe. În curtea interioară e și locul unde Moise a văzut rugul aprins din care a auzit vocea lui Dumnezeu. Mai mult decât atât, nu era doar locul… ci și rugul: în imaginea 4 mă uit la un arbust cu partea de jos complet uscată și coroana verde. Știu… și eu m-am întrebat cum e posibil?! Are peste 3.300 de ani, e susținut de un zid și e rugul despre care vorbeam mai sus, pe care l-a văzut și Moise. Emoționant e puțin spus. Apoi am coborât la mașină pe o cămilă. Sincer mi-e tare milă de ele, dar mi-am dat seama că să te ducă în spate 5 minute e singurul mod prin care familia care le avea în grijă se poate întreține și le poate hrăni și pe ele. O zi cu sens, care te lasă cu un sentiment de împlinire… ceea ce vă doresc și vouă. Love 💖🫶”, este mesajul postat de Monica Bîrlădeanu, pe rețelele de socializare.

Actrița a povestit, pentru CIAO.RO, ce schimbări a adoptat după ce a trecut de pragul de 35 de ani pentru a se simți confortabil în propria piele și a dezvăluit care este accesoriul la care nu renunță niciodată.

Actrița a dezvăluit că are în colecția sa de bijuterii un accesoriu preferat la care nu ar renunța niciodată. Este vorba despre o bijuterie cumpărată din Grecia, care are o semnificație specială pentru vedetă.

„Da. Nu este moștenită. Eu mi-am cumpărat-o. Este sfântul Ioan Rusul și l-am luat din Grecia, de pe Insula Evia , de la mănăstirea lui, de acolo de la magazin, și nu mă despart absolut deloc de el.”, a spus vedeta.

Cum se menține vedeta în formă

Monica Bîrlădeanu continuă să își mențină silueta impecabilă, iar trecerea anilor pare să nu aibă un impact asupra ei. Vedeta a împărtășit, pentru CIAO.RO, că este foarte atentă la ceea ce mănâncă și că a adoptat un regim strict în ceea ce privește activitatea fizică. Exercițiile sunt parte din rutina ei zilnică, fie că se antrenează sub îndrumarea unui antrenor personal, fie că participă la diverse cursuri de fitness în grup.

„E foarte clar că moștenirea genetică e un mare avantaj. Adică în proporție de 50 la sută ai niște setări. Dar toate lucrurile astea le poți pierde foarte ușor dacă nu ai grijă. Pielea o dată ce se duce la vale o recuperezi atât de greu, iar silueta. Și e o luptă după 35 de ani, există așa un mic sabotaj din partea corpului. Începe să te saboteze și să nu mai răspundă neapărat. Și atunci trebuie să intensifici: un program de alimentație foarte atent – am scos pâinea, de exemplu, din alimentație, o rutină de sport de care să te ții, că așa cu toții ne apucăm de sport. Dar cheia de fapt nu e apucatul de sport, cât e ținutul.”

„Sincer da, pe mine mă ajută foarte mult, deși în punctul acesta cred că aș ști și să lucrez singură. Dar îmi plac două lucruri: îmi place cu antrenor personal pentru că el știe și cât poți, te provoacă să poți mai mult la fiecare sesiune, dar în același timp mi-am păstrat și lecțiile de grup. Merg la ore de sport cu alți oameni. Mi se pare atât de fain. Nu pentru că sunt neapărat competitivă, deși sunt, dar mă stimulează foarte mult când văd că e greu și uite că și alții ca mine se chinuie să tragem tare și să reușim să ducem la capăt exercițiul ăsta. Asta mi se parte foarte important: dacă găsiți ore de grup, mergeți! E atât de fain!”, a mai declarat Monica.

Citește și:
Festivalul Internațional de Film de la Toronto 2024: cele mai spectaculoase ținute pe covorul roșu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people