Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre intervențiile cosmetice la care apelează pentru a avea un look de invidiat

Monica Bîrlădeanu, care în luna decembrie va împlini 45 de ani, se preocupă ca fiecare apariție publică a ei să fie impecabilă.

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre intervențiile cosmetice la care apelează pentru a avea un look de invidiat

Monica Bîrlădeanu se numără printre cele mai apreciate actrițe de la noi, care a jucat în numeroase filme și seriale, printre care Moartea domnului Lăzărescu, Lost, Fall Down Dead, Nip/Tuck, Francesca, CSI – Crime si Investigatii, Closer to the Moon, Faci sau Taci și Taximetriști.

Monica Bîrlădeanu, care în luna decembrie va împlini 45 de ani, se preocupă ca fiecare apariție publică a ei să fie impecabilă, așa că este de înțeles interesul pentru a afla cum anume se îngrijește actrița. Vedeta a dezvăluit recent că este foarte atentă când vine vorba despre look-ul său și că are foarte mare grijă de dantura sa.

„Am fost întrebată de o colegă mai tânără de platou în ce merită să investești în ceea ce privește look-ul când ești la început. Am răspuns pe loc: în dantură! E atât de eliberator să ai o dantură care te face să fii confortabil, să râzi cu toată gura. Scăpând de acest mic complex, zâmbind permanent, pe lângă sentimentul ăsta de libertate în exprimarea bucuriei sau a emoțiilor extreme, îți schimbă mood-ul în fiecare zi. Fie și pentru că râzi mai mult decât înainte. În felul ăsta, zi după zi, starea ta de spirit se schimbă cu totul. O dantură frumoasă îți schimbă dispoziția emoțională, așadar. Nu vreau să zic decât atât: aveți grijă de dinții voștri, investiți în ei dacă e cazul. Fac toată diferența din lume!”, le-a spus Monica Bîrlădeanu fanilor de pe contul său de socializare.

Care este ritualul de îngrijire pe care îl urmează Monica Bîrlădeanu

Vedeta a dezvăluit recent care sunt pașii pe care îi include în ritualul ei de frumusețe, dar și ce anume a ajutat-o atunci când s-a confruntat cu probleme cu tenul.

„Sunt foarte pasionată de îngrijirea pielii! Mi se pare esențial! E un lucru care, odată ce se duce la vale, e foarte greu de recuperat colagenul din pielea ta, apoi, ajungi să peticești, să mergi la operații. Cel mai important este să te ții de rutină, iar rutina nu trebuie să fie foarte complicată. Eu am un ser de față, după demachiere. Serul e foarte important, pentru că are ingredientele active, cele mai puternice. După ser, folosesc cremă de seară și cremă de ochi. Nu săriți peste crema de ochi, peste ser, care este foarte important! Fără protecție solară, nici nu discutăm! Nu există să nu folosesc SPF 50! Azi dimineață mi-am dat cu SPF pe față. Crema mea de zi conține Vitamina C și SPF 50. Am avut probleme cu tenul. Am avut acnee, evident! Pe mine, personal, m-a ajutat foarte mult acidul glicolic, exfolia ușor tenul, iar, apoi, acidul salicilic”, a spus actrița pentru impact.ro

Monica Bîrlădeanu se află într-o formă fizică de invidiat, iar fanii ei vor să știe care sunt secretele ei. Vedeta a spus ce anume face pentru starea ei de bine. Actrița a dezvăluit că a învățat să își adapteze organismul condițiilor în perioada cât se afla în California și a dezvoltat o toleranță la temperaturile scăzute.

„Toleranța corpului meu la rece a scăzut în timp în California, când era foarte cald. Începeam cu aerul condiționat, dădeam și mai rece. Peste tot pe unde intram mi se servea un pahar de apă rece cu gheață. Atunci, corpul tău începe să se raporteze la niște temperaturi foarte joase. Aici, niciodată nu deschid caloriferul în dormitor, sub nicio formă. Dorm des cu geamul deschis”, a declarat Monica Bîrlădeanu pentru Ego.ro

Citește și:
Adelina Pestrițu, adevărul despre criticile din social media: „Nu prea înțeleg oamenii care se hrănesc cu asta'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people