Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre așteptările pe care le are de la partenerul ei de cuplu: „Nu am nevoie nici măcar să…”

Monica Bîrlădeanu a făcut unele dezvăluiri într-un interviu acordat recent despre așteptările pe care le are de la partenerul ei de cuplu.

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre așteptările pe care le are de la partenerul ei de cuplu: "Nu am nevoie nici măcar să..."

Monica Bîrlădeanu se numără printre cele mai apreciate actrițe de la noi, care a jucat în numeroase filme și seriale, printre care Moartea domnului Lăzărescu, Lost, Fall Down Dead, Nip/Tuck, Francesca, CSI – Crime si Investigatii, Closer to the Moon, Faci sau Taci și Taximetriști.

Una dintre cele mai surprinzătoare dezvăluiri ale anului venea din Bulgaria, în urmă cu câteva luni. Imaginile cu Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță, surprinși într-un jacuzzi, au creat un adevărat vârtej de speculații. Inițial, cei doi au preferat să păstreze tăcerea, dar mai târziu, actrița a confirmat că are o relație cu un bărbat necăsătorit. Ea a adăugat acest detaliu pentru a clarifica zvonurile că alesul inimii sale ar fi fost implicat într-o căsnicie. Cu toate acestea, cei doi au continuat să-și mențină discreția, până recent.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, care ocupă funcția de director al spitalului SRI, formează un cuplu. Deși această informație era cunoscută deja, cei doi au oficializat acum relația lor prin apariția pe care au avut-o împreună. Confirmarea a venit în cadrul premierei filmului „Libertate” de la Sala Palatului, pe care l-au vizionat împreună, după care au apărut în public în ipostaza de cuplu. Vezi pozele AICI.

Ce spune Monica Bîrlădeanu despre așteptările pe care le are de la partenerul ei

Monica Bîrlădeanu a făcut unele dezvăluiri într-un interviu acordat recent despre așteptările pe care le are de la partenerul ei de cuplu.

„Cred că societatea asta este obișnuită, sau a propus un tipar de femeie foarte obișnuită, ca bărbatul să fie o rezolvare și un răspuns la nevoile personale, să îi rezolve probleme, să îi cumpere mașină, să îi cumpere garderoba, să o ducă în vacanțe. Eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile astea, le am, muncesc pentru ele. Mie mi se pare că tipul de femei care sunt eu este că aleg să spun „DA” unui bărbat pentru că îl vreau, nu pentru că am nevoie de el. Nu am nevoie nici măcar să îmi rezolve problemele emoționale.”, a dezvăluit Monica Bîrlădeanu, recent, în cadrul unui podcast, citată de Spynews.ro.

Ce declara actrița despre relația cu medicul

În urmă cu câteva luni, actrița a fost văzută într-un complex turistic din Bulgaria în compania medicului Valeriu Gheorghiță, figura proeminentă în coordonarea campaniei naționale de vaccinare în timpul crizei pandemice. În urma imaginilor apărute, Monica Bîrlădeanu a comentat acest subiect printr-o postare făcută pe pagina sa de Instagram.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Monica Bîrlădeanu a simțit nevoia să se adreseze urmăritorilor ei online cu un mesaj clarificator în urma zvonurilor care circulau despre viața sa personală. Actrița a ținut să sublinieze faptul că se află într-o relație cu un bărbat necăsătorit, infirmând astfel informațiile eronate care au început să circule în acea perioadă. În același timp, a precizat că, deși nu își ascunde viața amoroasă, alege să își păstreze relația departe de privirile curioase ale publicului.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat ABSOLUT NECĂSĂTORIT, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare.”, este mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu, în urma zvonurilor legate de relația cu Valeriu Gheorghiță.

Citește și:
Anunțul surprinzător făcut de Iulia Vântur despre Salman Khan: „S-a întors'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people