Monica Bîrlădeanu dezvăluie bijuteria la care nu ar renunța niciodată: „Nu este moștenită”

Monica Bîrlădeanu a dezvăluit care este bijuteria la care nu ar renunța niciodată.

Monica Bîrlădeanu este o femeie de o frumusețe remarcabilă și este pe deplin conștientă de trăsăturile fizice pe care le-a moștenit de la mama sa. Actrița a povestit, pentru CIAO.RO, ce schimbări a adoptat după ce a trecut de pragul de 35 de ani pentru a se simți confortabil în propria piele și a dezvăluit care este accesoriul la care nu renunță niciodată.

Monica Bîrlădeanu are o bijuterie preferată

Actrița a dezvăluit că are în colecția sa de bijuterii un accesoriu preferat la care nu ar renunța niciodată. Este vorba despre o bijuterie cumpărată din Grecia, care are o semnificație specială pentru vedetă.

„Da. Nu este moștenită. Eu mi-am cumpărat-o. Este sfântul Ioan Rusul și l-am luat din Grecia, de pe Insula Evia , de la mănăstirea lui, de acolo de la magazin, și nu mă despart absolut deloc de el.”, a spus vedeta.

Cum se menține vedeta în formă

Monica Bîrlădeanu continuă să își mențină silueta impecabilă, iar trecerea anilor pare să nu aibă un impact asupra ei. Vedeta a împărtășit, pentru CIAO.RO, că este foarte atentă la ceea ce mănâncă și că a adoptat un regim strict în ceea ce privește activitatea fizică. Exercițiile sunt parte din rutina ei zilnică, fie că se antrenează sub îndrumarea unui antrenor personal, fie că participă la diverse cursuri de fitness în grup.

„E foarte clar că moștenirea genetică e un mare avantaj. Adică în proporție de 50 la sută ai niște setări. Dar toate lucrurile astea le poți pierde foarte ușor dacă nu ai grijă. Pielea o dată ce se duce la vale o recuperezi atât de greu, iar silueta. Și e o luptă după 35 de ani, există așa un mic sabotaj din partea corpului. Începe să te saboteze și să nu mai răspundă neapărat. Și atunci trebuie să intensifici: un program de alimentație foarte atent – am scos pâinea, de exemplu, din alimentație, o rutină de sport de care să te ții, că așa cu toții ne apucăm de sport. Dar cheia de fapt nu e apucatul de sport, cât e ținutul.”

„Sincer da, pe mine mă ajută foarte mult, deși în punctul acesta cred că aș ști și să lucrez singură. Dar îmi plac două lucruri: îmi place cu antrenor personal pentru că el știe și cât poți, te provoacă să poți mai mult la fiecare sesiune, dar în același timp mi-am păstrat și lecțiile de grup. Merg la ore de sport cu alți oameni. Mi se pare atât de fain. Nu pentru că sunt neapărat competitivă, deși sunt, dar mă stimulează foarte mult când văd că e greu și uite că și alții ca mine se chinuie să tragem tare și să reușim să ducem la capăt exercițiul ăsta. Asta mi se parte foarte important: dacă găsiți ore de grup, mergeți! E atât de fain!”, a mai declarat Monica.

Recent, Monica Bîrlădeanu a făcut o postare pe contul ei de Instagram, acolo unde a vorbit despre câteva dintre principiile ei când vine vorba de felul în care se menține în formă.

„De la 40 de ani încoace am făcut câteva ‘commitment-uri’. Am vrut să fiu un adult cu câteva lucruri ‘sfinte’, peste care nu calcă.
Primul a fost să nu lipsesc de la slujba de duminică dimineață: să dau sufletului meu o oră și jumătate de reculegere, conectare, echilibrare, vindecare.
Al doilea de față e sport: aici am mai avut perioade scurte de șchiopătare și nu din delăsare, cât din logistică, schimbare de antrenor, formă de antrenament etc.
Astăzi însă… după cum se vede și-n colecția de poze: am chef, n-am chef, e frig, e prima oră a dimineții, am o febră musculară și n-am chef de o alta peste, m-am culcat târziu și trezit devreme…. pot sau nu pot, dimineața sunt la pilates.
Focusul principal nu e slăbitul, iar modelatul se întâmplă oricum dacă te ții de treabă, dar mă interesează mult mai mult o viață în care corpul meu face mișcare, are vitalitate și energie și își asigură și sănătatea în felul ăsta.
Lansez și vouă întrebarea asta: aveți vreun lucru de care vă țineți orice-ar fi? De la care nu faceți nicio derogare? Dacă da, care e?”
, a fost mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

Citește și:
Nicoleta Nucă și partenerul ei, Alex Ursache, s-au despărțit. Artista a făcut primele declarații: „Nu este o decizie impulsivă'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people