Monica Bellucci și Tim Burton, apariție rară împreună. Cum a fost surprins celebrul cuplu

Monica Bellucci și Tim Burton participă săptămâna aceasta la Festivalul de Film de la Veneția.

Monica Bellucci și Tim Burton, apariție rară împreună. Cum a fost surprins celebrul cuplu

Monica Bellucci și Tim Burton au fost surprinși zilele acestea în Italia. Cei doi vor participa astăzi la Festivalul de Film de la Veneția pentru a prezenta noul film al lui Burton, Beetlejuice 2, în care joacă Monica Bellucci, Jenna Ortega, Michael Keaton și Winona Ryder.

Cu o zi înainte de marele eveniment, Monica și Tim au fost fotografiați ținându-se de mână și plimbându-se cu o barcă.

Așa cum ne-a obișnuit deja, Bellucci, în vârstă de 59 de ani, a avut o apariție elegantă, purtând un costum alb, format dintr-o pereche de pantaloni evazați și un sacou, pe care l-a accesorizat cu o geantă albă și o pereche de ochelari supradimensionați negri.

Regizorul și producătorul american, în vârstă de 66 de ani, a optat pentru un costum negru, o cămașă și o pălărie în aceeași nuanță. Acesta și-a completat apariția elegantă cu o pereche de ochelari de soare și pantofi sport negri.

Monica Bellucci și Tim Burton se cunosc de multă vreme, având în vedere că ambii lucrează în industria filmului. S-au întâlnit pentru prima dată acum 16 ani, la Festivalul de la Cannes, însă presa speculează că au început să fie apropiați după ce au participat la Lumière Film Festival, la Lyon, în octombrie 2022. Monica Bellucci a fost invitata de onoare a festivalului, iar în această calitate i-a înmânat regizorului premiul Lumière pentru întreaga activitate.

Burton este cunoscut datorită unor pelicule iconice precum Corpse Bride, The Nightmare Before Christmas, Beetlejuice, Alice in Wonderland, iar cel mai recent proiect al său care s-a bucurat de un imens succes a fost serialul Wednesday, un spin-off după celebrele aventuri ale familiei Addams. Primul sezon al serialului a fost filmat în România, având în distribuție, printre alții, pe Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Gwendoline Christie, dar și actori români precum George Burcea și Victor Dorobanțu.

Nimeni nu ar fi crezut la momentul acordării premiului că Monica Bellucci și Tim Burton formează un cuplu, deși regizorul a declarat pe scenă, în stilul său caracteristic: „În întreaga mea viață, nu am simțit niciodată la fel de multă dragoste cum am simțit astă seară. Bine ați venit la cea mai tare înmormântare pe care am avut-o.”

Monica a confirmat relația abia anul trecut, într-un interviu pentru Elle France.

„Ce pot să spun… mă bucur că l-am cunoscut ca bărbat, în primul rând. Este una dintre acele întâlniri care se întâmplă rar în viață… Îl cunosc ca om, îl iubesc, iar acum îl voi cunoaște ca regizor; începe o altă aventură”, a mărturisit Bellucci.

Actrița nu s-a sfiit să își dezvăluie sentimentele pentru Burton, mărturisind că îl iubește și că îl respectă extrem de mult.

„Îl iubesc pe Tim. Și am un mare respect pentru Tim Burton. Iubesc această lume de vis în care monștrii sunt amabili, ca și cum am putea transforma aspectele noastre întunecate în ceva luminos, iertător. Filmele lui Tim Burton vorbesc mult despre asta”, a mai spus Monica Belucci.

Monica Bellucci nu a mai avut în mod oficial un partener de la despărțirea de artistul Nicolas Lefebvre, cu peste trei ani în urmă. Ea a fost căsătorită cu actorul Vincent Cassel, din 1997 până în 2013, și are două fiice din această relație. La rândul său, Tim Burton a fost într-o relație de 13 ani cu actrița Helena Bonham Carter, împreună cu care are doi copii: Billy și Nell.

Citește și:
Ce ar fi determinat-o, de fapt, pe Jennifer Lopez să divorțeze de Ben Affleck: „Oricât de mult s-ar fi străduit…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people