Monica Bârlădeanu, declarație surprinzătoare despre viața ei amoroasă: „Nu știu ce înseamnă dragoste adevărată”

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite vedete din România.

Monica Bârlădeanu, declarație surprinzătoare despre viața ei amoroasă: "Nu știu ce înseamnă dragoste adevărată"

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite vedete din România, iar zilele trecute a împlinit 43 de ani, aniversare pe care și-a sărbătorit-o alături de un grup de prieteni la Istanbul.

„M-am emoționat când mi s-a cântat ‘happy birthday’ la 12 noaptea și-apoi m-am bucurat ca un copil când localul s-a transformat practic într-un ring de dans. Ca-n vremurile bune. Telefonul mi-a sunat întruna, mama a fost prima cu o poezie superbă pe care mi-a scris-o, fratele meu a complotat cu Aprilia să-mi ia cadou… toate astea au contribuit la una dintre cele mai reușite zile de naștere pe care le-am avut”, a povestit actrița pe contul său de Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monicabarladeanu)

Monica Bârlădeanu a fost invitată recent în podcastul lui Damian Drăghici și a vorbit deschis despre viața ei amoroasă, făcând și câteva declarații surprinzătoare.

„Cred în relații profunde și adevărate! Eu nu știu ce înseamnă dragoste adevărată, dar știu că am văzut multă dragoste falsă”, a spus actrița din serialul Vlad.

„Aș vrea să cred că sunt capabilă să iert orice, dar asta nu înseamnă că putem rămâne împreună. Dacă faci niște lucruri care, pentru mine, reprezintă o trădare, nu-i bai, că eu te iert, dar lucrurile acestea devin incompatibile cu natura relației în care vreau eu să fiu”, a mai declarat Monica Bârlădeanu.

Monica Bârlădeanu a vorbit deschis despre căsătorie și într-un interviu acordat recent revistei Viva! Actrița joacă în cel mai recent (și ultimul) sezon al serialului Vlad, difuzat de postul de televiziune ProTV. În cadrul dialogului, actrița a vorbit despre viața sa personală, și-a dezvăluit gândurile despre căsătorie și despre calitățile pe care ar trebui să le aibă bărbatul din viața ei.

După o relație îndelungată și foarte mediatizată cu Bobby Păunescu, care s-a întins pe zece ani și care s-a încheiat cu un anunț la fel de public pe conturile de Facebook ale celor doi, actrița s-a ferit să mai vorbească prea mult despre relațiile sale. Acum, Monica Bârlădeanu vorbește despre ce ar însemna căsătoria și un partener ideal pentru ea: „Cred că un partener trebuie să ți se potrivească, în primul rând. Decalaje în forme de cunoaștere pot exista, sunt bine-venite chiar, pentru că așa înveți de la celălalt. Dar asta se reflectă și în nivelurile de conștiință, atunci va exista unul care se uită profund la lucruri și unul căruia nu-i pasă. Iar cei doi n-ar face casă bună, după experiența mea…”

Citește și:
Brad Pitt face o schimbare surprinzătoare de carieră

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people