Monica Anghel, reacție dură după ce imaginea ei a fost folosită în promovarea unor produse de slăbit: „Nu există formule sau picături magice”

Monica Anghel a transmis un mesaj dur către cei care îi folosesc imaginea fără voia ei pentru a promova produse pentru slăbit.

Monica Anghel, reacție dură după ce imaginea ei a fost folosită în promovarea unor produse de slăbit: "Nu există formule sau picături magice"

Monica Anghel se confruntă cu o situație neplăcută, fiind nevoită să facă față utilizării neautorizate a imaginii sale în scopul promovării unor produse de slăbit. Față de această încălcare, artista a recurs chiar la ajutorul autorităților, semnând o plângere la Poliție pentru a soluționa această problemă.

Monica Anghel a răbufnit

Monica Anghel, una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea artistică, a mărturisit recent că imaginea sa a fost folosită în mod abuziv pentru a promova produse de slăbit. Într-un interviu pentru cancan.ro, ea a făcut cunoscut faptul că a căzut victimă unei scheme de marketing frauduloase.

„Multă lume știe că, în ultimele luni, mi-a fost furată imaginea și asociată în scopuri comerciale cu te miri ce produse, ca și cum eu aș promova anumite lucruri. Partea proastă a lucrurilor e că nici acum nu știu cine și ce a avut de împărțit cu mine! (…) Cele două avocate ale mele au întors pământul cu fundul în sus, dar tot nu știm cine stă în spatele acelor site-uri fantomă. Oricâte încercări am făcut, la câte porți am bătut, din păcate nu am reușit să aflăm mai nimic. E un fel de prinde-l de poți!”, a transmis Monica Anghel.

Monica Anghel a avut intenția de a lămuri faptul că ea nu își exprimă sprijinul și nici nu face promovare pentru aceste produse aparent „miraculoase” de slăbit. Ea a subliniat că nu există niciun tip de rețetă magică sau soluții rapide care să conducă la o scădere bruscă în greutate. Cu insistență, artista a accentuat importanța de a consulta un medic și de a evita sursele de informații îndoielnice.

„Nu-mi rămâne decât să le spun tuturor că nu există formule sau picături magice de slăbit. Singura soluție, oameni buni, e să apelați mereu la sfatul medicului și să nu dați crezare nu știu cui, nici măcar mie când mă vedeți într-o ipostază în care nu m-ați mai văzut!”, a mai spus vedeta.

Artista a tras un semnal de alarmă cu privire la produsele pentru slăbit

Artista și-a manifestat îngrijorarea cu privire la intensificarea campaniilor de publicitate pentru produse de slăbit care utilizează imaginile unor persoane cunoscute, fără a avea consimțământul acestora.

„Mi se pare că și campania asta a crescut. În loc să reușesc s-o țin sub control, dimpotrivă, toate prostiile alea cu slăbitul-minune în care e asociată și imaginea mea, repet fără voința mea, au crescut. Și sesiz că apar și imagini cu medici cunoscuți care fac, fără voia lor, același lucru, propun tot felul de chestiuni discutabile. Parcă am fi învinși de un sistem ciudat! Iată de ce insist ca lumea să se informeze cât mai bine posibil, pentru a evita cât mai multe situații de nedorit!”, a încheiat Monica Anghel.

La vârsta de 51 de ani, Monica Anghel a optat pentru o transformare a greutății sale, având în vedere că se confrunta cu probleme de sănătate. În prezent, artista cântărește 59 de kilograme, o cifră similară cu cea din perioada sa de 24 de ani. Activitatea fizică a avut un impact semnificativ, permițându-i să mențină această formă fizică cu care se simte extrem de satisfăcută.

Citește și:
Irina Rimes, dezvăluiri inedite despre relația cu David Goldcher și ideea de a deveni părinți: „Dacă am avea un copil…’

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people