Monica Anghel, reacție dură din cauza unor produse pentru slăbit: „Nimic nu este adevărat”

Monica Anghel a răbufnit din cauza site-urilor fantomă ce promovează produse pentru slăbit și se folosesc de imaginea vedetei fără acordul ei.

Monica Anghel, reacție dură din cauza unor produse pentru slăbit: "Nimic nu este adevărat"

Monica Anghel a slăbit enorm în ultimii ani, iar vedeta se simte din ce în ce mai bine în pielea ei. Artista a reușit să scape de un număr impresionant de kilograme și și-a schimbat stilul de viață cu unul mai sănătos și curat. Cu toate acestea, imaginea vedetei a apărut în mai multe reclame ale unor produse de slăbit, însă cu care aceasta nu este de acord.

Artista este foarte mândră de silueta ei și nu a ezitat de-a lungul timpului să ofere detalii despre procesul său de slăbire. Deși a fost acuzată că a trecut printr-o intervenție chirurgicală sau a folosit pastile pentru slăbit, Monica Anghel a precizat că a slăbit cu ajutorul unui medic nutriționist, care i-a făcut un program personalizat.

În ceea ce privește medicamentele „minune” pentru slăbit și brand-urile care îi folosesc imaginea fără acordul ei, vedeta a transmis un mesaj dur. Vizibil deranjată de aceste site-uri fantomă care îi folosesc imaginea, Monica Anghel a tras un semnal de alarmă către fani să nu se lase păcăliți de astfel de produse care par a fi sub „recomandarea” ei.

„Rezultatul meu într-o lună: -24 de kilograme. Împărtăşesc reţeta mea”, se arată în reclamele care se folosesc de imaginea artistei. „Nimic nu este adevărat, sunt mulţi care se folosesc de imaginea mea fără ca eu să ştiu, este incredibil ce se întâmplă! Nici asta nu este adevărată, mai sunt tot aşa nişte reclame cu nişte picături cu diverse nume… Problema este că oamenii cumpără şi am aflat de la diverse persoane care au folosit picături din astea că le-a fost extrem de rău din cauza lor”, a spus Monica Anghel pentru Click!.

Astfel, vedeta este determinată să facă tot ce poate pentru a rezolva situația și a spus că va apela la ajutorul avocaților. Cum aceste site-uri sunt străine, artista a precizat că le va fi mai dificil să le indentifice, ca mai apoi să înceapă procedurile legale.

„Am tot vorbit cu avocaţii şi am aflat că aceste site-uri sunt fantomă, nu sunt din România, aşa că vom vedea cum putem să le găsim, pentru a le acţiona în judecată!”, a completat Monica Anghel.

Citește și:
Cele mai HOT cupluri de vedete la Globurile de Aur 2023

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people