Monica Anghel, dezvăluiri sincere despre momentele dificile din viața ei: „Era să mor din cauza unei operații greșite”

Monica Anghel a vorbit despre cele mai dificile momente din viața ei, când i-a fost pusă viața în pericol.

Monica Anghel, dezvăluiri sincere despre momentele dificile din viața ei: „Era să mor din cauza unei operații greșite”

Monica Anghel a pierdut mult în greutate în ultimii ani și se simte din ce în ce mai bine în propria piele. Aceasta a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme și și-a schimbat stilul de viață, adoptând unul mai sănătos și mai curat. Cu toate acestea, vedeta a apărut în mai multe reclame la produse de slăbit, ceea ce nu a fost deloc pe placul ei și a adus critici acestor branduri care îi foloseau imaginea fără acordul ei.

Monica Anghel, despre cele mai dificile momente din viața ei

Într-un interviu acordat pentru revista VIVA!, Monica Anghel a făcut o serie de declarații surprinzătoare despre lupta cu kilogramele în plus și pericolele la care a fost expusă. Artista a declarat că, în urmă cu 6 ani, a trecut printr-un moment foarte dificil. Aceasta s-a operat de urgență la coloană, în timp ce fiul său se afla cu bunicii și nu a putut vorbi cu el pentru a-l liniști.

„Cel mai greu a fost atunci când, în urmă cu șase ani, m-am operat pe coloană și băiețelul meu era cu părinții mei la mare. Îți dai seama, a aflat acolo fiind și nu am fost lângă el să îi pot explica, să îi spun că o să fiu bine, că totul este în regulă. Sigur că i-am spus la un moment dat: „Mamă, stai liniștit!”, dar nu a fost același lucru, pentru că nu era lângă mine. Știi ce zic! Nu din dorința de a-l proteja nu i-am spus, ci pentru că eu m-am operat de urgență. Nu am făcut-o cu intenție, nu am vrut să îi ascund, să nu îi spun”, a declarat Monica Anghel.

De asemenea, artista a dezvăluit detalii neștiute despre momentul în care a fost la un pas de moarte. Monica Anghel a povestit că a trecut printr-o operație realizată greșit ce îi putea fi fatală. De asemenea, intervenția la nivelul coloanei a fost foarte periculoasă, suferind de pareză de 98% pe piciorul drept. Ulterior, vedeta a mers la ședințe de recuperare timp de un an și jumătate.

„Eu cred că toți avem. Am avut o cumpănă mare cu mulți ani în urmă. Era să mor atunci din cauza unei operații greșite. A și murit omul acela între timp, așa că mă abțin. Dar o altă cumpănă a fost operația pe coloană. Pentru că am intrat în operație de urgență, cum spuneam, am avut o pareză de 98% pe piciorul drept. Am făcut recuperare timp de un an și șase luni. Zi de zi, zi de zi. Și tot atunci am început și să slăbesc, și să îmi schimb stilul de viață. Și mă mențin. Cântăresc 58-59 de kilograme, cam așa. Aviv, ușor, ușor, a început să se ia după mine, din ceea ce văd”, a mai spus vedeta.

Monica Anghel este pregătită și pentru o mare schimbare în viața ei. Artista a anunțat că se reorientează în carieră și urmează să țină un examen pentru a fi instructoare de fitness.

„Instructor de fitness, consultant nutriționist și consultant psihologie nutrițională. Acum, pe data de 26, am examen la fitness. (…) Abia la finalul anului voi avea aceste diplome, mai exact toate trei. Pentru că acest curs de nutriție durează cel mai mult, și undeva în toamnă, spre sfârșitul anului, o să fie examenul final. Le-am urmat și pentru mine, pentru a cunoaște cât mai multe lucruri, dar, și pentru a-i ajuta pe ceilalți. Pentru că foarte mulți mă întreabă ce să facă. Sunt foarte mulți oameni care îmi adresează tot felul de întrebări pe aceste teme: ce să facă, cum să facă, că au probleme de sănătate și să le dau un sfat… Să le spun exact ce să facă. Dar eu nu pot să le spun exact ce să facă, pentru că nu sunt medic și nu le cunosc situația”, a declarat Monica Anghel.

Citește și:
Ce decizie au luat Theo Rose și partenerul ei, Anghel Damian, cu privire la copilul lor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people