Monica Anghel, detalii inedite despre relația cu fiul ei, Aviv: „Sunt și autoritară”

Monica Anghel a dezvăluit detalii inedite despre relația pe care o are cu fiul ei, Aviv.

Monica Anghel, detalii inedite despre relația cu fiul ei, Aviv: „Sunt și autoritară”

Monica Anghel a vorbit cu sinceritate despre relația sa cu fiul ei, Aviv. Artista îl consideră pe băiatul său „minunea vieții sale.” Cu toate că se înțeleg foarte bine, cântăreața recunoaște că uneori devine autoritară cu el și este nevoie să impună anumite reguli.

Monica Anghel, dezvăluiri despre relația cu fiul ei

Monica Anghel este o mamă foarte mândră și se bucură nespus de relația specială pe care o are cu fiul ei. Cântăreața a dezvăluit că îl susține pe Aviv în tot ceea ce își dorește. Întrebată cum ar reacționa dacă tânărul i-ar spune că își dorește să îi calce pe urme, vedeta a declarat pentru revista VIVA! că l-ar sprijini necondiționat.

„Păi, dacă asta l-ar face pe el fericit, da, cu siguranță. L-aș susține până în pânzele albe. Eu am și avut discuția asta cu el. Și i-am spus că îmi doresc din tot sufletul meu ca el să își găsească profesia care îl va face, în primul și în primul rând, fericit. Pentru că, dacă ești fericit în profesia ta, poți să ai și un trai decent. Știi? Cam așa funcționează lucrurile. Profesia ta nu trebuie să fie o corvoadă. E valabil pentru fiecare dintre noi. Este foarte important să faci ceea ce îți place. Una este să faci că îți place și una este să o faci de nevoie. Pentru că, din păcate, sunt foarte mulți oameni care au un job de nevoie, dar ei nu sunt fericiți cu ceea ce fac. Și nu știu cât de bine este, de sănătos”, a spus artista.

Cine este mai autoritar cu Aviv

În ceea ce privește relația sa cu Aviv, Monica Anghel a recunoscut că, deși se înțeleg foarte bine, uneori devine mai autoritară cu fiul ei. Vedeta este de părere că un copil trebuie să crească după anumite reguli, însă în cazul lor acestea nu sunt o problemă.

„Eu cred că avem o relație foarte bună. Suntem și prieteni, dar sunt și autoritară atunci când trebuie. Pentru că e copil și trebuie să crească după anumite reguli, norme, și atunci trebuie să mă impun puțin. Dar noi râdem mult împreună, glumim, facem sport împreună, ne plimbăm, tot felul de activități. (…) Eu sunt cea care stă mai mult cu Aviv, pentru că așa este programul meu, mai flexibil. (…) Eu sunt mai autoritară. Când este ceva de reglat, eu trebuie să intervin”, a mai spus cântăreața.

Deși este prinsă cu foarte multe proiecte profesionale și personale, Monica Anghel găsește mereu timp pentru familia ei. Întrebată cum gestionează toate responsabilitățile, vedeta și-a dezvăluit secretul.

„Îmi organizez foarte bine programul, pentru că altfel, evident, nu aș avea cum. Dar îmi organizez foarte, foarte bine timpul, și atunci le pot face. Poate că nu le fac perfect pe toate, e posibil să nu reușesc asta. (…) Da, cred că toate cumulate (n.r. ipostaze). Toate mă împlinesc. Și, repet, eu nu fac nimic din ce nu îmi face plăcere. Nu sunt adepta acestui lucru.”

Citește și:
Mesajul cu care Ramona Olaru a surprins pe toată lumea. Ce a transmis public vedeta: „Dacă lași un clovn să-ți dirijeze viața…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people