Monica Anghel, anunț inedit pentru fani. Artista a devenit instructoare de fitness: „Cu acte în regulă”

Monica Anghel a devenit oficial instructoare de fitness.

Monica Anghel, anunț inedit pentru fani. Artista a devenit instructoare de fitness: "Cu acte în regulă"

Monica Anghel a făcut o schimbare majoră în cariera sa, devenind instructoare de fitness după ce a adoptat un nou stil de viață. La 52 de ani, artista a trecut printr-o transformare uluitoare și a obținut certificarea necesară. Celebra cântăreață a finalizat cu succes cursul de fitness, obținând o notă excelentă, și este extrem de fericită cu noua sa reușită.

Monica Anghel a devenit instructoare de fitness

Deși acum are o nouă profesie în lumea sportului, Monica Anghel susține că nu intenționează să deschidă o sală de sport pentru pasionații de fitness. În schimb, preferă să se antreneze singură acasă și a făcut toate aranjamentele necesare pentru a se menține în formă optimă.

„Da, sunt instructor de fitness. Cu acte în regulă, cu nota 10! Nu, nu îmi deschid sală, am făcut pentru mine, ca să pot să merg la sală și să mă antrenez singură, să știu exact ce am de făcut astfel încât să nu mă accidentez, să știu cum să lucrez toate grupele corect”, a spus Monica Anghel în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

Cum se menține artista în formă

Monica Anghel se bucură de o formă fizică remarcabilă. Artista a dezvăluit pentru Click! că secretul său constă în postul intermitent, care îi oferă energie și vitalitate, alături de activitatea sportivă.

Pe lângă rutina sa zilnică de întreținere, Monica Anghel recurge și la o sesiune de detoxifiere o dată pe an. Acest lucru este planificat pentru fiecare an, când merge la un centru de detoxifiere cunoscut din Brașov pentru a-și purifica organismul și a-și îmbunătăți starea de bine.

„Pe 19 februarie merg la detox la Brașov la Atasagon și stau o săptămână acolo. Fac asta de 4 ani, este foarte important pentru sănătate. Merg doar o singură dată pe an la detox. Se beau doar sucuri și apă, se fac masaje terapeutice, sport, plimbări în natură, este un detox de absolut tot. Mai facem hamam, saune, cam tot ceea ce ține de spa”, a spus Monica Anghel pentru Click!

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

În afară de proiectele sale muzicale, Monica Anghel găsește timp să se bucure alături de fiul ei, Aviv, care este pasionat de actorie și are o personalitate puternică. Datorită prieteniei strânse cu Cătălina Grama, Aviv a ales să se alăture școlii de actorie pe care artista o deține împreună cu soțul ei, Paul Ipate. Întrebată dacă fiul ei va urma calea actoriei, Monica Anghel a răspuns că viitorul lui este incert, dar că Aviv este profund implicat în ceea ce face în prezent și se simte confortabil pe scenă.

„Băiețelul meu a început cursurile de actorie cu Cătălina Grama Ipate, Paul Ipate și Laura Anghel, anul trecut. În momentul acesta nu m-am gândit să facă aceste cursuri ca să joace într-un film, nu știu, dacă o să primească o propunere, vedem, merge, dă casting, nu știu! Ce știu sigur este că învață mult la aceste cursuri, îi place, se simte în largul lui, noi putem să ne facem planuri dar Dumnezeu are deja planul făcut pentru fiecare dintre noi”, a mai declarat Monica Anghel.

Citește și:
Motivul pentru care Ben Affleck nu a participat la premiera filmului Atlas, cel mai nou proiect al lui Jennifer Lopez

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people