Momentele cumplite prin care a trecut Alexandra Ungureanu. Ce a pățit artista în avion: „Am deschis telefonul fiind pregătită să-mi iau la revedere…”

Artista a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut în timp ce se afla în avionul cu care trebuia să ajungă la București.

Alexandra Ungureanu este printre cele mai apreciate artiste din România, care obișnuiește să își țină viața personală departe de ochii curioșilor și se concentrează mai mult pe cariera ei.

Într-un interviu acordat recent, artista a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut în timp ce se afla în avionul cu care trebuia să ajungă din Marea Britanie la București.

„Cu o săptămână în urmă m-am întors tot din Anglia, dar am fost în altă parte, și eu am o frică de zbor, dar care a fost ușor atenuată pentru că am sărit cu parașuta în urmă cu o lună. Eram puțin mai stăpână pe mine. Când să ajungem acasă au început cu jumătate de ore turbulențele foarte mari și am zis că lasă, asta e, strâng din dinți, palme transpirate, și am zis lasă că aterizăm, dar n-am mai aterizat, a început să zboare iar, timp de 3 minute nu s-a comunicat nimic”, a povestit Alexandra Ungureanu pentru Spynews.ro.

Cântăreața a mărturisit că toată lumea era foarte speriată, inclusiv însoțitorii de zbor.

„Mi-au venit toate scenariile, lumea a început să se impacienteze, nici însoțitorii de zbor nu erau foarte calmi, erau cu ochii scoși din orbită și nu era ok deloc pentru noi. La un moment dat au anunțat că e vânt la sol și urmează să mai încerce o aterizare și să schimbe protocolul de aterizare, dar era cald, nu bătea vântul. Am crezut atunci că ăla va fi momentul”, a mai zis ea.

Foarte speriată de ceea ce se întâmpla, Alexandra Ungureanu a mărturisit că s-a gândit că ar trebui să trimită mesaje de adio persoanelor dragi.

„Am deschis telefonul fiind pregătită să-mi iau la revedere. Eu pur și simplu cred că a fost vorba despre un pilot neexperimentat, a fost un zbor foarte zmucit și a avut emoții. E fix scenariul ăla de coșmar pe care zici că nu o să ajungi niciodată să-l treci, dar se întâmplă”, a mai povestit ea pentru sursa citată.

Alexandra Ungureanu, confesiuni despre regretele din carieră

Alexandra Ungureanu a făcut mărturisiri oneste despre regretele pe care le are în ceea ce privește cariera ei artistică. 

Alexandra Ungureanu a început să fie pasionată de muzică de mică, astfel că nu i-a fost greu să aleagă drumul pe care să îl urmeze. În adolescență, a participat la o serie de concursuri muzicale, iar în industrie a început să aibă un nume în 2001, grație colaborării cu formația Sistem. A atins un alt grad de notorietate în 2003, când a pornit colaborarea cu trupa Crush, proiect din care a ales să se retragă în anul 2017. În 2014, artista a lansat prima ei piesă din cariera solo. Alexandra Ungureanu a fost desemnată în 2021 cea mai stilată femeie din România, după ce a câștigat competiția „Bravo, ai stil! Celebrities.”

Într-un interviu acordat recent, Alexandra Ungureanu a recunoscut faptul că este destul de dură la adresa propriei persoane și că se uită dintr-o perspectivă critică la unele lucruri pe care. 

„Și eu să știi că sunt mare consumatoare de podcasturi din acestea cu gândire pozitivă, dezvoltare personală și toate alea. La un moment dat ți se ia. Ce pot să spun este că da, sunt dură cu mine. Este normal să fiu așa pentru că altfel nu evoluez. În același timp, știu când este momentul să-mi dau liniște și pace. Corpul meu se resimte, degeaba îmi dau pauză cu mintea dacă nu se poate fizic. Îmi reproșez că la momentul respectiv nu am făcut niște lucruri în trecut. Timpul trece și anumite lucruri sunt greu de reluat, de revenit asupra lor”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru cancan.ro.

În ceea ce privește regretele, Alexandra Ungureanu nu a ascuns faptul că și-ar fi dorit ca în anumite situații din cariera ei să fi acționat într-un mod diferit. 

„Lucruri legate de carieră. Sunt convinsă că în momentul de față puteam fi mult mai bine, mai sus și un pic mai comodă. Adică să fi făcut niște alegeri care financiar să mă situeze mult mai bine astfel încât acum să am o anumită lejeritate. Spre exemplu, dacă vreau să îmi iau la un moment dat pauză câteva luni să pot face asta. Nu mi-o permit, trebuie să muncesc întruna”, a mai spus Alexandra Ungureanu. 

Citește și:
Channing Tatum și Zoë Kravitz, apariție rară în public. Cuplul a fost alături de Lenny Kravitz la primirea unei stele pe Hollywood Walk of Fame

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people