Modul inedit în care Paris Hilton și-a anunțat familia că a devenit mamă pentru a doua oară

Paris Hilton și soțul său, Carter Reum, au devenit părinți pentru a doua oară.

Modul inedit în care Paris Hilton și-a anunțat familia că a devenit mamă pentru a doua oară

Paris Hilton și-a surprins fanii de Ziua Recunoștinței, anunțând că a devenit mama unei fetițe. Vedeta vârstă de 42 de ani a împărtășit vestea fericită postând o ținută roz de bebeluș pe care care inscripționat „London”, dezvăluind astfel sexul și numele micuței sale.

Însă Hilton nu și-a surprins doar fanii, ci și familia. Invitată în cadrul emisiunii „LIVE With Kelly and Mark”, aceasta a dezvăluit că familia sa nu știa că urmează să devină din nou mamă. Apropiații lui Paris au aflat vestea cea mare și au făcut cunoștință cu micuța London chiar înainte de cina organizată cu ocazia Zilei Recunoștinței.

„Ziua Recunoștinței a fost extraordinară. Bineînțeles, atunci am surprins întreaga familie cu London”, a spus Paris în cadrul emisiunii.

Hilton a povestit apoi că soțul ei, Carter Reum, i-a invitat pe cei dragi în sufragerie „în jurul orei 5”, spunându-le că au „o surpriză” pentru ei.

„Toată lumea a crezut că vine un magician. Apoi, am intrat ținând în brațe o pătură roz cu un bebeluș, iar toată lumea stătea acolo ca și cum ar fi spus: Ce?!. Nu le venea să creadă. A fost cea mai bună Zi a Recunoștinței pe care am avut-o în viața mea”, a mai adăugat Paris Hilton.

„Simt că viața mea este completă, mă simt atât de liniștită și entuziasmată și recunoscătoare pentru tot ce există în viața mea – soțul meu și cei doi copilași ai mei.”

Hilton a mai declarat în cadrul emisiunii că a ținut secret faptul că va deveni mamă pentru a doua oară.

„Singurele persoane care știau erau, evident, Carter, mama mea (Kathy Hilton) și sora mea (Nicki Hilton). Părinții mei nu au știut când se va întâmpla, dar știau că se va întâmpla”.

Acesta este cel de-al doilea copil al ei cu soțul sau, Carter Reum, în vârstă de 42 de ani. Cei doi l-au întâmpinat pe fiul lor, Phoenix, prin intermediul unei mame surogat în ianuarie. Paris Hilton a împărtășit o fotografie cu băiețelul ei pe Instagram Stories, numindu-l cu mândrie frate mai mare”.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

După ce a anunțat vestea pe Instagram, Paris Hilton postat pe TikTok un clip drăguț cu nepotul și nepoata ei, pe care i-a întrebat: „Sunteți entuziasmați pentru noua voastră verișoară?”.

„Aveți doi copii?”, au întrebat ei.

„Am doi bebeluși”, a confirmat ea.

În timp ce vestea sosirii celui de-al doilea copil al ei a venit ca o surpriză, numele în sine nu a fost șocant. Hilton a dezvăluit într-un episod din podcastul ei, pe 1 martie, că ar fi a ales numele London dacă ar fi avut o fiică în urmă cu 10 ani.

„Sunt foarte entuziasmată ca Phoenix să aibă într-o zi o surioară – cu numele London. Este orașul meu preferat și întotdeauna mi-am dorit să o numesc pe fiica mea London. De fapt, am ales acest nume de mult timp, probabil de peste 10 ani. Întotdeauna mi-am dorit London. Îmi place acest nume pentru fiica mea”, a spus ea.

Paris Hilton a vrut în mod clar să mențină vie tradiția numelor de oraș cu copiii ei, recunoscând că Phoenix nu a fost ușor de găsit.

„A fost greu să aleg Phoenix pentru că multe dintre orașele care îmi plac nu ar suna bine ca nume. De exemplu Ibiza ar fi atât de ciudat ca nume de copil, Vegas ar fi ciudat. Este dificil să găsești un nume cool care să fie un oraș pentru un băiat. În afară de London, pentru că asta merge pentru amândoi”, a spus Paris Hilton.

Citește și:
Jennifer Lopez dezvăluie o scrisoare de dragoste din 2002 de la Ben Affleck: „Viața e grea, dar tu ești dulce'

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people