Modul inedit în care Catherine Zeta-Jones a sărbătorit ziua de naștere a soțului său, Michael Douglas. Actrița a dezvăluit o imagine în care este complet goală

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas și-au sărbătorit într-un mod inedit zilele de naștere.

Modul inedit în care Catherine Zeta-Jones a sărbătorit ziua de naștere a soțului său, Michael Douglas. Actrița a dezvăluit o imagine în care este complet goală

Catherine Zeta-Jones și soțul ei, Michael Douglas, și-au sărbătorit ziua de naștere împreună pe 25 septembrie. Cu această ocazie, actrița a dezvăluit mai multe imagini inedite și i-a transmis partenerului său un mesaj amuzant.

Catherine Zeta-Jones a publicat o fotografie în care apare într-o baie, sprijinindu-se de o chiuvetă și uitându-se fix în oglindă. În această imagine actrița este complet goală, purtând doar o pereche de pantofi cu toc.

„După peste 25 de ani în care împart ziua de naștere cu soțul meu, nu mai știu ce cadou să-i fac. Aceasta este opțiunea de cadou numărul doi, bilele de golf fiind opțiunea numărul unu… desigur”, a glumit Catherine Zeta-Jones în descrierea postării.

Catherine Zeta-Jones a continuat urările, postând și o fotografie mai veche, în care Michael Douglas o săruta pe obraz.

„La mulți ani lui Michael și mie!! Aceștia eram noi de ziua noastră de naștere acum 25 de ani! Te iubesc din tot sufletul. Prietenul nostru @jeanpigozzi ne-a fotografiat în New York!!”, a scris Catherine Zeta-Jones.

În cele din urmă, aceasta a publicat pe contul său de Instagram un clip video în care ea și muzicianul Bono cântă „La mulți ani” în timp ce Michael Douglas îi filmează. La final, Bono a preluat înregistrarea pentru a-i surprinde pe cei doi îndrăgostiți sărutându-se.

„Îți mulțumesc ție, familiei și prietenilor mei și minunatei mele familii de la Wednesday @wednesdaynetflix pentru că mi-ați făcut ziua de naștere atât de specială. Și lui Bono! Pentru, ei bine… pentru că este Bono!”.

Actrița o interpretează pe Morticia Addams în popularul serial Netflix al lui Tim Burton, Wednesday, care se află în prezent în producție pentru cel de-al doilea sezon.

În urmă cu câțiva ani, Michael Douglas a postat pe Instagram un mesaj vocal în care a povestit prima întâlnire cu Catherine. Se pare că totul a început cu vizionarea filmului Masca lui Zorro, unde Zeta-Jones a avut unul dintre cele mai importante roluri ale carierei.

„Mă uitam la film și mă gândeam: „Wow, cine e fata asta, e incredibilă.” O lună mai târziu eram la Deauville Film Festival. M-am uitat pe program și am văzut că în ziua următoare urma să fie proiectat Zorro. Așa că am rugat-o pe asistenta mea să se intereseze dacă Catherine Zeta-Jones va fi prezentă și dacă vine singură. Și dacă este singură, dacă ar vrea să bem ceva împreună”, și-a amintit Michael Douglas.

Asistenta lui Michael Douglas a reușit să stabilească o întâlnire între cei doi:

„În următoarea zi a venit alături de Antonio Banderas și Melanie Griffith, am băut ceva cu ea și apoi m-a invitat să luăm cina alături de compania ei. Mă gândeam: „lucrurile merg bine.” 

După cină, actrița a trebuit să plece, dar Michael Douglas i-a spus că el va fi la barul hotelului în cazul în care ar vrea să se reîntâlnească.

Catherine Zeta-Jones s-a întors după el, iar Michael Douglas a venit cu o replică îndrăzneață: „Voi fi tatăl copiilor tăi.” Actrița s-a uitat la el și i-a zis înainte să plece: „Am auzit multe despre tine, se pare că e totul adevărat. O seară bună”, așa că Douglas a crezut că a stricat totul. Cei doi s-au reîntâlnit, iar „restul e istorie”, a spus Michael Douglas.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în 2000 și au împreună doi copii: Dylan și Carys.

Citește și:
Mel Gibson, apariție rară alături de copiii săi pe covorul roșu

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people