Mircea Radu revine în televiziune. La ce post TV va putea fi văzut în curând: „Deja am filmat câteva episoade”

După încheierea emisiunii Din dragoste acum 20 de ani, Mircea Radu nu a mai avut aceeași prezență TV constantă.

Mircea Radu revine în televiziune. La ce post TV va putea fi văzut în curând: "Deja am filmat câteva episoade"

Mircea Radu s-a întors în televiziune și a anunțat oficial că a intrat în echipa Metropola TV. Vedeta de televiziune este una dintre cele mai apreciate prezențe media din România, iar programele pe care le-a realizat au stabilit recorduri de audiență nu tocmai ușor de egalat.

Din Paris, unde se află la filmări pentru „Noi, românii”, programul pe care-l pregătește pentru această toamnă, Mircea Radu si-a anunțat într-un mod original revenirea în televiziune.

„Salutare, prieteni! O vreme foarte bună pentru filmare, aici, în Paris. Am ales o terasă mai retrasă pentru că am de făcut un anunț important. M-am întors în televiziune, am semnat cu Metropola TV. Emisiunea pe care o prezint se numește „Noi, românii” și deja am filmat câteva episoade în Germania, Olanda, Belgia, Franța. Premiera emisiunii va avea loc la mijlocul luni septembrie. Ce a fost mult a trecut, mai este foarte puțin. De mâine, pe canalele mele de social media, dar și pe canalele de social media ale televiziunii Metropola TV am să vă dau amănunte despre această emisiune.”, a declarat Mircea Radu.

Mircea Radu s-a născut pe 15 noiembrie 1968 în Bucureşti şi este absolvent al Facultăţii de Inginerie a Instalaţiilor din Bucureşti. Pasionat fiind de radio și televiziune, Mircea Radu s-a angajat, în 1990, ca și reporter şi prezentator, şi a continuat studiile în jurnalism. În 1996, a absolvit Missouri School of Journalism din SUA, iar în 1998 BBC School of Journalism. A debutat în televiziune ca și prezentator de știri, însă succesul absolut l-a obținut prezentând formatul „Din dragoste”, show TV urmărit de milioane de români din țară, dar și din străinătate. În 2016 a publicat volumul de proze scurte, „Poveşti cu gust”. În ianuarie 2021, el și-a dat demisia de la Televiziunea Română, iar de atunci a dus o viață liniștită, departe de agitația Bucureștiului.

Cu ce s-a ocupat Mircea Radu pe durata absenței de pe micile ecrane

După încheierea emisiunii Din dragoste acum 20 de ani, Mircea Radu nu a mai avut aceeași prezență constantă, iar aparițiile sale TV au fost tot mai rare. În cele din urmă, el a decis să renunțe la televiziune și să se mute la țară, într-un oraș la Piatra Neamț. El a devenit consultant juridic pentru firme și s-a ocupat, de asemenea, de livada sa și de alte activități în timpul liber.

În ceea ce privește grădinăritul, Mircea Radu a dezvăluit că nu se poate numi un grădinar priceput, însă este preocupat de livada sa și îi place să o îngrijească în timpul liber. Cu toate că este abia la început, fostul prezentator TV este de părere că în timp va dobândi capacități noi.

E prea mult spus grădinar priceput. După mine, e doar un prim pas. Nu cred că va fi o carieră, dar pot să vă asigur că am de gând să încerc să fac treaba asta cât mai bine posibil. Însă, dincolo de glumă, mai trebuie să treacă destule anotimpuri până când Mircea Radu va căpăta ceva experienţă în acest domeniu. Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş. Pe ultimul l-am plantat zilele trecute. Dar asta nu înseamnă mare lucru. Pot spune că am experienţă în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu şi în grădinărit. Aici mai am multe taine de desluşit. Nu sunt genul pretenţios, aşa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni şi online, aproape exclusiv. Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică şi cred că şi în anii ce vor veni voi continua să fac asta.”, spunea Mircea Radu pentru Impact.ro.

Citește și:
Imaginile cu care Antonia a surprins pe toată lumea. Artista a pozat nemachiată și și-a impresionat fanii

Foto: Arhiva ELLE, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people