Miranda Kerr a devenit mamă pentru a patra oară. Ce nume a ales pentru bebelușul său

Miranda Kerr și soțul său, Evan Spiegel, au devenit părinții unui băiețel.

Miranda Kerr a devenit mamă pentru a patra oară. Ce nume a ales pentru bebelușul său

Miranda Kerr a devenit din nou mamă. Vestea cea mare a fost dată chiar de către modelul în vârstă de 40 de ani, care a postat pe Snapchat o fotografie în care apăreau o pereche de șosete pentru bebeluși și o pătură brodată cu numele nou-născutului ei.

„Ne bucurăm nespus de mult de sosirea micuței noastre raze de soare, Pierre Kerr Spiegel”, a scris Kerr pe Snapchat. „Nu am putea fi mai entuziasmați să ne întâmpinăm cel de-al patrulea fiu în familia noastră. Suntem atât de binecuvântați”.

Miranda Kerr și soțul său, Evan Spiegel, au dezvăluit în august 2023 că vor deveni din nou părinți.

„Atât de entuziasmată să anunț copilul cu numărul 4”, a scris Kerr pe Snapchat, menționând într-o altă imagine că ea și Evan vor avea un băiețel.

Miranda mai are trei băieți: Flynn, în vârstă de 12 ani, din căsnicia cu Orlando Bloom, Myles, în vârstă de 3 ani, și Hart, în vârstă de 5 ani, din relația actuală cu Evan Spiegel.

Kerr si Bloom au fost împreună timp de șase ani, din 2007 și până în 2013. În 2015, modelul l-a cunoscut pe Evan Spiegel, co-fondatorul aplicației Snapchat, cu care s-a și căsătorit doi ani mai târziu.

„Nunta noastră a fost așa veselă. Ne-am început ziua, am făcut yoga și apoi familiile noastre au venit și am sărbătorit în grădină. A fost incredibil. A fost magic.”, a declarat modelul despre nunta cu Spiegel, potrivit revistei People.

Cei doi s-au căsătorit în casa lor din Brentwood și, potrivit unor surse apropiate, modelul i-ar fi cântat lui Evan dupa ceremonie melodia Shaniei Twain, „You’re Still the One”.

Chiar dacă au trecut zece ani de când Miranda Kerr și Orlando Bloom nu mai formează un cuplu, fondatoarea KORA Organics a vorbit pentru Vogue Australia despre decizia pe care ea și fostul său partener au luat-o în momentul în care au pus capăt relației. Cei doi au convenit la momentul respectiv ca nevoile fiului lor, Flynn, acum în vârstă de 11 ani, să fie întotdeauna puse pe primul loc.

„Încă din prima zi, când eu și Orlando am decis să ne despărțim, am spus: ‘Ascultă, orice am face, trebuie să punem nevoile lui Flynn pe primul loc, nu pe ale noastre.’ Acesta este modul în care luăm deciziile. Familia este prioritatea mea numărul unu, apoi munca, apoi compania mea, care este ca un alt copil, și apoi, din păcate, prietenii mei, dar nu va fi așa pentru totdeauna”, a declarat Miranda Kerr.

Într-un interviu acordat revistei LVR, Miranda Kerr a vorbit deschis și despre relația pe care o are cu partenera actuală a lui Bloom, Katy Perry. Aceasta a mărturisit că o adoră pe cântăreața în vârstă de 38 de ani și că este extrem de fericită că actorul și-a găsit jumătatea.

„O ador pe Katy și sunt recunoscătoare că Orlando și-a găsit pe cineva alături de care e fericit. Acum Flynn are patru părinți fericiți care se înțeleg.”

În urmă cu trei ani, Katy Perry a avut o apariție pe Instagram live, în care își arăta sprijinul pentru noua cremă din gama de skincare a Mirandei, KORA Organics. „În familia noastră modernă, ea este probabil cea mai atentă la lucrurile legate de sănătate”, a spus cântăreața.

„Unul dintre lucrurile minunate ale apropierii de Miranda este că ajung să încerc toate produsele ei, mai ales când fiul ei [Flynn] vine acasă cu ele în rucsac.” Katy a mai spus că o altă cremă a Mirandei, Turmeric Glow, a ajutat-o în lupta cu acneea chistică de la vârsta adultă.

Citește și:
Gigi Hadid și Bradley Cooper, fotografiați în ipostaze romantice la o întâlnire în New York. Cum a atras supermodelul atenția

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people