Mira, declarații despre iubitul ei, Levi Elekes: „El este omul meu potrivit”

Mira a făcut declarații sincere despre relația pe care o are cu partenerul ei, Levi Elekes. Ce a dezvăluit artista?

Mira, declarații despre iubitul ei, Levi Elekes: "El este omul meu potrivit"

Mira formează de ceva timp un cuplu cu Levi Elekes. Inițial, cei doi și-au păstrat relația departe de ochii curioșilor, însă ulterior au vorbit public despre faptul că sunt împreună.

Mira și partenerul ei, Levi Elekes, postează deseori diferite imagini împreună pe rețelele de socializare, spre încântarea fanilor. Recent, cântăreața a făcut declarații despre relația pe care o are cu Levi Elekes.

„Eu nu cred că există o rețetă perfectă, ci pur și simplu cred că sunt oameni potriviți sau nepotriviți. El este omul meu potrivit, din toate punctele de vedere și atât. Cam ce vedeți la noi, acolo, pe Instagram, chiar asta se întâmplă. Nu suntem genul de oameni care să fake-uim, adică eu cel puțin nu pot”, a declarat Mira pentru cancan.ro.

Mira a mai povestit că în relația lor de cuplu există multă înțelegere și că îl consideră pe Levi Elekes omul potrivit pentru ea.

„Avem momente, eu mai ales că am o latură din asta artistică, sunt mai dese momentele low decât le are el. Are și el momente când nu că e trist, ci pur și simplu e low ca energie. E ceva firesc, am înțeles asta, ne cunoaștem atât de bine încât atunci când e omul potrivit, se înțelege totul, nu există niciun fel de presiune, de genul „Vai, dar ce e cu tine astăzi, de ce nu mai ești la fel ca ieri?!” Noi suntem super, din partea lui este înțelegere 100%, eu mai puțin uneori. Și recunosc că sunt femeie și mai am și eu momente când nu înțeleg și nu îmi pasă, nu vreau să înțeleg! Sunt ceva de genul „Știi ceva, nu mă interesează?!”, a adăugat Mira pentru sursa citată mai sus. 

Summer Fashion Inspiration cu Maurice Munteanu
Editorul de modă ELLE Maurice Munteanu îți arată cum să porți cu succes piesele noului sezon

În luna mai, Mira a postat pe Instagram mai multe imagini alături de Levi Elekes. Cântăreața le-a explicat urmăritorilor că i-a fost greu să nu împărtășească cu ei aceste momente cu iubitul ei.

„Am atâtea de spus și totodată nimic fiindcă aș vrea să las pozele acestea să vorbească. Nu mă pricep neapărat la descrieri siropoase, în intimitatea noastră cred că sunt suficient de😂 Mă bucur să share-uiesc cu voi și acest aspect fiindcă îmi era din ce în ce mai greu să nu vă împărtășesc cele mai minunate momente din viața mea alături de omul care scoate tot ce e mai frumos din mine.”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de MIRA #divina (@mira)

De asemenea, și Levi Elekes a publicat câteva fotografii adorabile alături de Mira și a povestit cum s-au cunoscut. Potrivit descrierii profilului său de Instagram, tânărul este CEO la Red Entertainment Group, dar este și de mai mulți ani creator de conținut pe social media. 

Ne-am întâlnit prima oară în munți și eram fascinați că avem aceleași cărți preferate. Apoi aceleași obiceiuri preferate, apoi multe altele preferate… Nu am găsit nicio poză normală, nu avem, în viața de zi cu zi suntem exact ca în aceste poze. Orice se întâmplă, tot la fel ajungem să fim: 😂 @mira u my ❤️ și sper să nu ajungă pe net toate tâmpeniile pe care le facem”, a fost mesajul transmis de Levi Elekes pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Levi Elekes ❤️ (@levi.elekes)

Citește și:
Vlad Gherman și Oana Moșneagu vorbesc despre finalul serialului Adela: „Am început să ne întristăm'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people