Milo Ventimiglia, starul din „This Is Us”, și soția sa, Jarah Mariano, vor deveni părinți

Milo Ventimiglia și soția sa, Jarah Mariano, au anunțat că așteaptă primul lor copil.

Milo Ventimiglia, starul din "This Is Us", și soția sa, Jarah Mariano, vor deveni părinți

Milo Ventimiglia și soția sa, Jarah Mariano, au anunțat că așteaptă primul lor copil. Modelul în vârstă de 39 de ani a făcut publică vestea despre sarcină duminică, postând două fotografii pe Instagram, în care își ține burtica în timp ce poartă un costum de baie și stă pe o placă de surf.

Milo Ventimiglia și soția sa, Jarah Mariano, vor avea un copil

Mariano a adăugat și o imagine în care zâmbește larg, iar Ventimiglia, în vârstă de 47 de ani, face un semn cu mâna. „Bebeluș la bord!” a scris ea în descrierea postării.

Modelul nu a dezvăluit sexul bebelușului sau data când va naște.

Starul din „This Is Us” – care rareori postează pe rețelele de socializare – nu a comentat încă vestea. Totuși, într-un interviu anterior cu Us Weekly, Ventimiglia a spus că abia așteaptă să aibă „o familie unită și puternică.”

„Se va întâmpla când va fi momentul potrivit. Nu caut activ acest lucru, dar sunt deschis în viața mea pentru momentul în care se va întâmpla și va fi bine,” a declarat el în 2017.

Vestea despre sarcină vine la exact un an după ce cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie privată în Hawaii. Pentru a sărbători prima lor aniversare de căsătorie, Mariano a postat o serie de fotografii pe Instagram, rememorând ziua nunții lor.

„Anul trecut m-am căsătorit cu cel mai bun prieten al meu. Nu există suficiente cuvinte pentru a descrie toate calitățile speciale care îl fac cine este. Tot ce pot spune este că sunt recunoscătoare pentru viața pe care o avem împreună și pentru fericirea pe care am creat-o 🤍 Aloha wau iā ‘oe, soțul meu Milo,” a scris ea.

Aceasta a fost prima dată când cuplul a împărtășit public imagini de la nunta lor, deoarece preferă să își păstreze relația departe de ochii presei.

„Încerc să rămân cât mai anonim și invizibil posibil, ca să nu distrag atenția de la personajele pe care le interpretez. Nu cred că viața mea este mai interesantă decât a oricui altcuiva,” a explicat Ventimiglia pentru revista People în 2017, referindu-se la decizia de a-și proteja viața privată.

Cu toate acestea, actorul din „Gilmore Girls” a oferit o mică actualizare despre viața sa în februarie 2024, în cadrul unui interviu pentru Extra, și a spus că este „recunoscător” să o aibă pe Jarah în viața sa.

„Am avut relații care au venit și au plecat, iar apoi ajungi la un punct în care îți găsești perechea și întâlnești pe cineva care te inspiră într-un mod diferit de oricine altcineva. Sunt recunoscător și mă bucur că am ajuns în acest moment. Căsnicia este minunată,” a împărtășit el la acea vreme.

Milo Ventimiglia a oferit detalii rare despre povestea de dragoste cu soția sa, Jarah Mariano.

Cei doi au început să fie subiectul unor zvonuri romantice în 2022, însă au reușit să își țină relația departe de atenția publicului. În octombrie 2023, Us Weekly a dezvăluit că Ventimiglia și Mariano s-au căsătorit în secret într-o ceremonie privată, la care au participat doar familia și prietenii apropiați.

De când s-au căsătorit, Ventimiglia a început să împărtășească mai multe despre relația lor. Într-un interviu acordat în februarie 2024 pentru Entertainment Tonight, actorul a reflectat asupra momentului când și-a dat seama că Mariano este aleasa inimii sale. „Când am văzut-o pe soția mea, am știut imediat: ‘Oh, nu, ea este soția mea,” a mărturisit Ventimiglia.

Citește și:
Noi imagini de la filmările la sezonul 2 al emisiunii Power Couple, dezvăluite de Dani Oțil. Ce a mărturisit prezentatorul: „Am fost ales manechin pentru ruine și…'

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people