Millie Bobby Brown, surprinsă într-o ipostază inedită după nunta cu Jake Bongiovi. Ce detaliu au observat fanii

Millie Bobby Brown a fost surprinsă într-o ținută inedită, după ce s-a căsătorit cu Jake Bongiovi.

Millie Bobby Brown, surprinsă într-o ipostază inedită după nunta cu Jake Bongiovi. Ce detaliu au observat fanii

Millie Bobby Brown și noul ei soț, Jake Bongiovi, par să își sărbătorească luna de miere în Florida, vedeta din „Stranger Things” postând fotografii cu cei doi dintr-o vizită recentă la Universal Orlando Resort.

sursa: Instagram

Millie Bobby Brown, detaliu inedit după nunta cu Jake Bongiovi

Actrița, în vârstă de 20 de ani, a purtat nu doar una, ci trei piese care făceau aluzie la statutul ei de proaspăt căsătorită, inclusiv o șapcă deschisă la culoare pe care scria „soția petrecerii”, un tricou galben și o pereche de pantaloni scurți din denim pe care era scris cuvântul „wifey”. Ea a accesorizat look-ul cu o brățară cu mărgele pe care scria, desigur, tot „wifey”.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

Deși nu este clar ce era scris pe tricoul cu slogan al vedetei, un fan a comentat în glumă că era probabil „ceva despre cum să fii și soție”: „Cred că este o soție acum, dar nu sunt atât de sigur”, a glumit un altul.

sursa: Instagram

Bongiovi, în vârstă de 22 de ani, a purtat o pereche de pantaloni scurți cu steagul american cu un tricou gri și ochelari de soare supradimensionați pentru ziua petrecută în parcul de distracții cu prietenii, care a inclus o oprire la toboganul cu apă Honu ika Moana.

Luna trecută, Brown s-a căsătorit în secret cu fiul lui Jon Bon Jovi într-o „aventură romantică și discretă cu cei mai apropiați membri ai familiei', după cum a relatat The Sun – și, deși se spune că plănuiesc o a doua ceremonie pentru sfârșitul acestui an, între timp nu s-au sfiit să își arate noile bijuterii.

La scurt timp după ce și-au spus „Da”, Brown și Bongiovi și-au arătat verighetele în fața fotografilor în timpul unei sesiuni de cumpărături în Hamptons, cu o mașină decapotabilă de culoare pastel care le-a servit drept „ceva albastru'.

Jon Bon Jovi, primele declarații despre nunta fiului său

Jon Bon Jovi a confirmat faptul că fiul său, Jake Bongiovi, s-a căsătorit cu actrița Millie Bobby Brown. Într-un interviu acordat emisiunii The One Show, artistul a declarat că nunta celor doi tineri a fost una restrânsă și că mireasa a „arătat superb.”

„Sunt grozavi, sunt absolut fantastici”, a declarat Bon Jovi, în vârstă de 62 de ani, pentru BBC despre nunta fiului său. „A fost o nuntă foarte mică, de familie, iar mireasa arăta superb, iar Jake este cât se poate de fericit”.

Potrivit The Sun, soția lui Bon Jovi, Dorothea Bongiovi, și părinții actriței Millie Bobby Brown au fost și ei prezenți la nuntă. De asemenea, publicația a mai anunțat și că cei doi plănuiesc o ceremonie mai mare în viitorul apropiat.

„Ei plănuiesc o ceremonie mai mare în SUA în cursul acestui an, dar acum s-au căsătorit legal și au făcut toate actele. A fost o ceremonie foarte discretă și romantică, cu familia lor alături de ei în timp ce își spuneau jurămintele”, a declarat o sursă pentru The Sun.

În luna aprilie a anului trecut, Millie Bobby Brown a anunțat pe contul său de Instagram că ea și Jake Bongiovi au decis să se logodească după trei ani de relație. De asemenea, actrița a dezvăluit pe rețelele de socializare inelul de logodnă strălucitor oferit de partenerul ei.

„Te-am iubit trei veri, iubitule, acum le vreau pe toate”, a scris Millie Bobby Brown pe pagina sa de Instagram. Între timp, Jake a împărtășit, de asemenea, o postare pe propria pagină, scriind simplu „pentru totdeauna” alături de două fotografii ale cuplului.

Vedeta din „Enola Holmes” și noul ei soț au stârnit pentru prima dată zvonuri de dragoste în iunie 2021 și și-au anunțat logodna în aprilie 2023, după doi ani de relații.

Citește și:
Dana Rogoz, dezvăluiri inedite despre copiii săi. La ce trucuri apelează actrița atunci când pleacă în vacanță: „Sunt niște scheme care funcționează'

foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people