Mila Kunis îi ironizează pe Ashton Kutcher și Reese Witherspoon în urma unor fotografii „ciudate”

Mila Kunis îi ironizează pe Ashton Kutcher și Reese Witherspoon în urma unor fotografii „ciudate” de pe covorul roșu, la premiera noului lor film Netflix.

Mila Kunis îi ironizează pe Ashton Kutcher și Reese Witherspoon în urma unor fotografii „ciudate”

Mila Kunis a făcut o glumă pe seama soțului ei, Ashton Kutcher, și a colegei sale de filmare din Your Place or Mine, Reese Witherspoon, pentru pozele ciudate de pe covorul roșu la premiera filmului lor Netflix. Witherspoon a declarat în timpul apariției sale la emisiunea Today With Hoda & Jenna că Mila i-a trimis un e-mail, spunându-le că arată ciudat împreună pe covorul roșu.

Mila Kunis, amuzată de fotografiile lui Ashton Kutcher și Reese Witherspoon pe covorul roșu

Pozele de la premiera din Los Angeles au arătat o distanță evidentă și ciudată între Witherspoon și Kutcher, care și-au ținut mâinile departe unul de celălalt. Reese a spus că a râs de gluma făcută de soția actorului și a numit-o „doar distracție”.

„Mila chiar ne-a trimis un e-mail aseară. Ea spune: ‘Arătați atât de ciudat pe covorul roșu împreună””, a dezvăluit Witherspoon în timpul apariției sale de luni la emisiunea „Today With Hoda & Jenna”.

sursa: profimedia
sursa: profimedia

Actrița din Morning Show a mai precizat că o cunoștea pe Mila Kunis, în vârstă de 39 de ani, cu mult înainte ca ea și Ashton Kutcher să se întâlnească. Astfel, actrița s-a bucurat enorm când a ajuns să îl cunoască și pe actor, care se potrivește perfect cu partenera sa.

„Sunt mai bună prietenă cu Mila pentru că o cunoșteam de foarte mult timp. A fost amuzant să-l cunosc și pe partenerul ei pentru că o iubesc de atât de mult timp.”, a explicat Witherspoon.

În ceea ce privește pozele de pe covorul roșu, Reese a precizat că, deși acestea au părut „ciudate”, nu a existat niciun moment jenant cu Ashton pe platoul de filmare atunci când trebuiau să joace interesele amoroase ale celuilalt. Witherspoon a vorbit, de asemenea, despre cât de încântată este să joace în primul ei film Netflix, iar colegul ei de platou i-a făcut experiența mai plăcută.

„Este atât de profesionist. Este cel mai amuzant tip. Vreau să spun, atât de caraghios. Ne-am distrat atât de mult și de fiecare dată când purta o ținută amuzantă îi trimiteam un mesaj Milei, de genul: „Ce poartă?”.”, a mai declarat vedeta.

Citește și:
Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre Oana Moșneagu, la doi ani de la despărțirea de Vlad Gherman: „I-am explicat foarte frumos'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people