Mikael, fiul Giuliei Anghelescu, a împlinit 9 ani. Ce mesaj emoționant a transmis artista: „Te iubesc infinit, puștiule”

Mikael, fiul cuplului Giulia Anghelescu & Vlad Huidu, a împlinit 9 ani

Giulia Anghelescu a avut motive de sărbătoare în familia ei. Fiul ei, Mikael, a împlinit 9 ani și i-a organizat o petrecere pe cinste, iar vedeta a publicat câteva imagini și videoclipuri pe rețelele de socializare.

Giulia Anghelescu a organizat o petrecere fabuloasă pentru fiul ei, Mikael. În ziua aniversării ei, artista a transmis pe contul personal de Instagram un mesaj plin de emoție pentru băiatul ei, cu ocazia împlinirii a 9 ani.

„Te iubesc infinit, puștiule!
Să fii mereu curajos, empatic, afectuos, curios și cu zâmbetul pe buze! Ești o minune de copil și sunt tare recunoscătoare că îți sunt mamă!
La mulți ani, Mika!”, a scris artista pe rețelele de socializare.

De asemenea, Giulia Anghelescu a împărtășit pe InstaStory mai multe imagini și clipuri care surprind atmosfera de la petrecerea organizată pentru fiul ei într-un loc de joacă din București, unde invitații s-au bucurat de momente antrenante și multe surprize dulci. Poți vedea și tu câteva imagini în galeria noastră de mai sus.

Giulia Anghelescu, detalii inedite despre viața de familie

În cadrul unui interviu pentru Playtech.ro, Giulia Anghelescu a dezvăluit că fiica ei, Antonia, este pasionată de gimnastică acrobatică și practică acest sport de ceva timp. De asemenea, se pare că tânăra este atrasă de luminile reflectoarelor, dorind să participe, la fel ca fratele ei, la filmări pentru diverse reclame.

„Antonia da, este pe partea cu gimanstica acrobatică, cu Acro Dance de fapt și da, face performanță și sperăm să se țină de treabă în continuare. Și ea și-a dorit, la un moment dat, să participe la castinguri pentru filme, pentru reclame, a avut o perioadă în care își dorea enorm să meargă. Și lui Mika i-a plăcut. Vom vedea dacă își vor dori, noi o să fim acolo să îi sprijinim atâta timp cât sunt talentați și dornici de muncă, asta este un lucru foarte bun”, a spus Giulia Anghelescu.

Cum își împart cei doi responsabilitățile

Cântăreața și soțul ei, Vlad Huidu, au o relație cât se poate de bună cu copiii lor, iar artista nu consideră că există dicrepanțe în acest sens. Ba mai mult, cei doi părinți își împart sarcinile, iar următoarele preocupări țin de ziua de naștere a Antoniei, care va împlini luna aceasta 12 ani.

„Cred că suntem amândoi apropiați de ambii copii în egală măsură, adică nu simt că aș fi mai apropiată de vreunul dintre ei. Bineînțeles că fiecare e cu problemele lui, cu dorințele lui, Antonia având aproape 12 ani, pe care îi împlinește luna asta.

„Da, trebuie să mă ocup de organizarea petrecerilor lor, pentru că berbeci fiind amândoi, născuți în aprilie amândoi vă dați seama ce e la noi în casă. Ea e cu treburile astea de domnișoară, adolescentă care își dorește tot felul de lucruri și de ieșiri cu mine ca fetele, iar Mika e pe partea cealaltă să stăm împreună, să facem tot felul de activități. Dar încercăm pe cât posibil să ne împărțim în mod egal și să petrecem cât mai mult timp cu ei.”

Citește și:
Ce planuri de afaceri are Lidia Buble: „Vreau să transform pasiunea asta în ceva mai mare'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people