Mihai Petre, la spital, în urma unui accident în Bulgaria: „Aveți grijă”

Mihai Petre s-a accidentat în timp ce se afla în vacanță în Bulgaria.

Mihai Petre, la spital, în urma unui accident în Bulgaria: "Aveți grijă"

Mihai Petre se confruntă cu probleme de sănătate, după vacanța din Bulgaria. Juratul de la „Te cunosc de undeva” a revenit la ortoped, consultându-se din nou cu același medic care l-a tratat în luna martie, când a suferit o accidentare pe o pârtie din Austria. De această dată, dansatorul a suferit o fractură la deget în timpul vacanței sale în Bulgaria.

Mihai Petre s-a accidentat la mare

Din cabinetul medicului, Mihai Petre a transmis un mesaj de avertisment către cei care aleg să își petreacă vacanța la mare. În timpul vacanței de snowboard din Austria, Mihai Petre și-a rupt ligamentele, iar acum, într-o altă împrejurare, la mare, a suferit o nouă accidentare din cauza valurilor. Din fericire, incidentul nu a fost foarte grav, însă a necesitat consultația medicului ortoped.

„Întotdeauna o plăcere să mă văd cu doctorul chirurg ortoped. Bine… recunosc că nu mă așteptam să îl vizitez la așa scurt timp de la ruptura de ligament colateral, cu o altă ruptură. De data asta e un deget, mic e adevărat, nimic grav, însă am avut parte de aceeași atenție, profesionalism și conversație de calitate care ajută enorm cred eu, în relația medic-pacient. Aveți grijă cu valurile dacă sunteți la mare. Nu e bine să te lași dus de val întotdeauna. Nici nu mi-am dat seama cum am fost luat de unul. Bine că m-am ales doar cu atât. Vacanță frumoasă!”, a scris Mihai Petre pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Petre (@mihaipetreofficial)

Pentru vacanța din acestă vară, Mihai Petre și familia sa au optat pentru mai multe destinații. Elwira și Mihai vizitat Italia alături de fetițele lor, apoi au continuat cu Polonia și Cluj, iar cu câteva zile în urmă au ajuns în Bulgaria. Dansatorul a oferit mai multe detalii despre ultima destinație aleasă, care i-a surprins foarte mult.

„Cel mai bine mă simt în vacanță cu familia, cu fetele mele. De data asta mă bucur mult că a venit și mama. Am ajuns în Bulgaria, în stațiunea Obzor, aproape de casă, unde am fost surprinși de varietatea opțiunilor în ceea ce privește cazarea, activitățile – super child-friendly, meniul zilnic. Dacă va gândiți să dați o tura pe aici – scutiți-va de stresul inutil și lăsați-i pe profesioniști să se ocupe de pachetul vostru”, spunea juratul de la „Te cunosc de undeva” înainte să aibă accidentul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Petre (@mihaipetreofficial)

Dansatorul a mai suferit un accident în Austria

În luna martie a acestui an, Mihai Petre a decis să plece într-o vacanță în Austria alături de familia sa, cu speranța de a se bucura de zăpadă și de activitățile de snowboard. Din păcate, experiența s-a transformat rapid într-un coșmar pentru juratul de la „Te cunosc de undeva”.

În timp ce se afla pe pârtie, a suferit un accident nefericit. Dansatorul a suferit o ruptură de ligament ca urmare a unei căzături. Detalii exacte despre momentul incidentului nu își amintește cu precizie, dar își amintește că a simțit o dificultate în respirație și o durere intensă la genunchi, care a persistat timp de câteva minute.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Petre (@mihaipetreofficial)

„Fără să realizez cât de grav este, am continuat să mă dau încă jumătate de zi și să merg pe jos. Asta nu e bine, însă am realizat cât de pregătiți suntem să facem față situațiilor de criză, pentru că trebuia să ajung cumva în vale și nu simțeam că e atât de grav încât trebuie să cer ajutor la 112. Semnal nu aveam, mi se părea că pot să duc. Oi fi fost viteaz, o fi fost adrenalina, faptul că nu știam cât de grav este, nu știu, dar parcă mai rău mă doare acum când am aflat că este rupt ligamentul”, a povestit Mihai Petre în mediul online.

Citește și:
Andreea Bănică, o femeie de afaceri de succes. Ce a povestit despre hotelul pe care l-a construit la mare: „Știam că nu o să dau greș'

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people