Mihai Petre, despre emisiunile de la PRO TV în care a făcut parte din juriu. Ce a dezvăluit despre show-urile „Românii au talent” și „Dansez pentru tine”

Coregraful a făcut o serie de declarații despre întâmplările prin care a trecut pe durata filmărilor la cele două emisiuni de la PRO TV.

Mihai Petre, despre emisiunile de la PRO TV în care a făcut parte din juriu. Ce a dezvăluit despre show-urile "Românii au talent" și "Dansez pentru tine"

Înainte de a participa la emisiunea „Asia Express” și a fi ulterior în juriul show-urilor „Te Cunosc de Undeva!” și „Dancing on Ice”, Mihai Petre a făcut parte din juriul a două dintre cele mai populare show-uri difuzate de PRO TV. Este vorba despre „Românii au talent” și „Dansez pentru tine”.

Într-un interviu acordat recent, coregraful a făcut o serie de declarații despre întâmplările prin care a trecut pe durata filmărilor la cele două emisiuni de la PRO TV.

„Întotdeauna m-a urmărit imaginea asta de dur, de intransigent. Nu e o chestie pe care trebuia să o depășesc, nu e vorba de niciun rol. Principiul meu e că trebuie să îmi fac treaba cât mai bine în contextul în care sunt. Acolo vorbeam despre meseria mea și atât. Și întotdeauna în jurizări m-am referit doar la actul artistic de pe scenă. De aici, mă rog, s-a extrapolat. E real tot ce s-a întâmplat. Eu am fost doar cinstit. Am vrut să fiu cât se poate de corect și de cinstit cu oamenii pe care i-am avut în față și asta din respect pentru ei. Cei care erau pe scenă, în timp ce eu eram jurat, de fapt, erau într-o postură mult mai grea decât mine. Și atunci datoria mea a fost să le spun întotdeauna adevărul. Aveam o responsabilitate”, a povestit coregraful pentru FANATIK.

Mihai Petre a recunoscut că au existat cazuri în care concurenții au ținut să își exprime nemulțumirea față de modul în care el i-a jurizat.

„Au fost concurenți care au venit la mine după filmări. Nu știu dacă m-au înjurat. Existau nemulțumiri, evident. E posibil să fi fost așa, dar eu nu am simțit asta pe pielea mea. Nu am simțit-o atât de grav.E posibil să fi fost așa, dar e în regulă. N-am avut o anumită situație foarte gravă, iar în general situațiile se rezolvă când ești responsabil și mai ales când îți asumi ceea ce faci, iar ceea ce faci se bazează pe un soi de autoritate într-un domeniu, știi? Când știi despre ce vorbești și ești împăcat cu tine, și o faci cu respect față de concurenți nu cred că e niciodată vreo problemă în sensul ăsta”, a declarat Mihai Petre pentru sursa citată.

Elwira & Mihai Petre, declarații inedite despre relația lor

Mihai și Elwira Petre formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc și foarte mulți sunt curioși să afle care este secretul relației lor.

Mihai și Elwira Petre s-au cunoscut în 2001. În 2006, coregraful a cerut-o în căsătorie pe partenera lui. Dansatoarea, născută în Polonia, era cunoscută deja pentru performanțele sale, fiind campioană națională de-a lungul timpului în mai multe tipuri de dans sportiv. În vara anului 2008 cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Știrbey. Au împreună două fete, pe Catinca și Ariana.

În cadrul unui interviu acordat recent, Mihai Petre a vorbit despre începutul relației cu Elwira, dar și despre lucrurile care îi leagă după 15 ani de căsătorie.

„Prima întâlnire a avut loc în Republica Moldova, chiar la Chișinău, acolo unde am făcut proba. Eu nu aveam parteneră, ea de asemenea și am făcut o probă pur și simplu să vedem dacă ne potrivim și se pare că ne-am potrivit foarte bine. (…) Eram într-o zonă, Gdansk se cheamă orașul mai mare, dar de fapt e o zonă în care trei orașe sunt unite Gdansk, Gdynia și Sopot. Acolo ne-am antrenat în primul an, acolo ne-am petrecut foarte mult timp și pot să spun că da, ăsta e locul care ne-a unit la început”, a declarat Mihai Petre pentru Playtech Știri.

În ceea ce privește ingredientele căsătoriei lor fericite, coregraful spune că „respectul este esențial și abilitatea de a-l asculta pe celălalt și de a fi atent la nevoile lui”.

Cei doi au o școală de dans, colaborând foarte bine din punct de vedere profesional, lucru care s-a putut observa și în cadrul emisiunii Asia Express.

„Cred că încercăm să ne echilibrăm cumva, pentru că avem perspective diferite deseori, dar întotdeauna cred că acesta este un plus pentru elevii noștri în primul rând”, a declarat Mihai Petre pentru sursa citată.

Citește și:
Cătălin Bordea, mărturisiri după ce a dezvăluit că divorțează. Ce decizie a luat: „Mi-am pierdut soția, dar…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people