Mihai Morar, mai sincer ca oricând! Care a fost momentul care l-a determinat să își schimbe viața: „Luam viața la mișto, luam oamenii la mișto…”

Mihai Morar a vorbit cu sinceritate despre momentul care l-a determinat să facă schimbări radicale pe plan profesional

Mihai Morar, mai sincer ca oricând! Care a fost momentul care l-a determinat să își schimbe viața: "Luam viața la mișto, luam oamenii la mișto..."

Mihai Morar este printre cei mai apreciați prezentatori TV și de radio de la noi, care se poate mândri cu o experiență profesională impresionantă. Dincolo de carisma lui și atitudinea pozitivă, în spatele lui se află o familie superbă, care reprezintă cea mai mare mândrie a sa.

Mihai Morar și soția sa, Gabriela, sunt căsătoriți de 16 ani, iar cei doi formează o echipă de invidiat. Împreună au trei fete superbe, gemenele Cezara și Mara și mezina familiei, Roua, care sunt cea mai mare mândrie a lor, iar când vine vorba despre familie, timpul petrecut împreună este cel mai prețios.

Mihai Morar a vorbit cu sinceritate despre momentul care l-a determinat să facă schimbări radicale pe plan profesional și cum această decizie i-a schimbat viața.

„Îmi venea foarte ușor să fac mișto de oameni. Și am făcut mișto de oameni foarte, foarte mulți ani și credeam că miștoul ăsta îmi aduce validare. Și urcam treaptă cu treaptă… o scară a miștoului. Știți ce s-a întâmplat când am ajuns în vârf? Am căzut cu scara în direct la televizor. Eu sunt ală. Eu sunt Mihai Morar și am căzut cu scara la televizor”, a declarat vedeta pe scena unui eveniment TEDex.

Mihai Morar a dezvăluit și ce l-a determinat să pună bazele podcast-ului său de mare succes, Fain și Simplu.

„Momentul meu de trezire a fost cel în care am dat cu capul de pământ. Eu, efectiv, luam viața la mișto, luam oamenii la mișto și mă luam pe mine la mișto. Mi-am dat seama că miștoul nu-mi aparține pentru că eu vin din cu totul și cu totul altă parte în care noi ziceam, când era ceva frumos, când era ceva drăguț, noi nu ziceam fain. Așa a apărut și podcastul Fain și Simplu care pentru mine este cea mai bună lecție personală pe care mi-am dat-o de a putea să stau la o masă ore în șir cu oameni și a-i asculta pur și simplu. Și în momentul în care nu iei oamenii la mișto o să descoperi că în absolut orice persoană cât de faină este”, a precizat Mihai Morar pe scena TEDex.

Citește și:
Cătălin Scărlătescu, ironizat de iubită la America Express. Ce a declarat Doina Teodoru: „Nu, nu e șeful meu. Este..'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people