Mihai Morar, dezvăluiri despre rolul de tată a trei fete: „Asta mi se pare cel mai greu”

Mihai Morar a vorbit deschis despre viața de familie și rolul de tată a trei fete.

Mihai Morar, dezvăluiri despre rolul de tată a trei fete: "Asta mi se pare cel mai greu"

Mihai Morar este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune și de radio din țara noastră, cu o carieră profesională remarcabilă. Acesta se bucură de o familie minunată, care îi este cea mai mare sursă de mândrie.

Mihai Morar a oferit detalii despre viața de familie

Într-un interviu revistei VIVA!, Mihai Morar a împărtășit povestea emoționantă despre familia sa, plină de dragoste și bucurie. Omul de radio a dezvăluit cum se descurcă în rolul de tată pentru cele trei fiice ale sale, în special având în vedere că două dintre ele sunt gemene. Între Mihai Morar și soția lui, Gabriela, există o colaborare excelentă în ceea ce privește creșterea și educarea fiicelor lor.

Întrebat cât de greu este să fie părinte pentru gemene, Mihai Morar a dezvăluit că i se pare mai dificil să crească un copil decât doi în același timp.

„Aici o citez pe Gabriela – ori am uitat noi cum a fost cu gemenele, însă mi se pare că e mai greu cu un singur copil decât cu doi. Ori s-au schimbat bebelușii, copiii între timp, în ăștia 11 ani. Eu cred că, pur și simplu, uiți, îți aduci aminte doar de lucrurile frumoase și, când o iei de la capăt după atâta vreme, nu mai știi și părțile grele. Dar să știi că nu înseamnă că e mai greu cu gemenii decât cu un singur copil. Mă uit, de exemplu, la Adela și Radu Vâlcan. La ei e o diferență de nici doi ani între cei trei copii. Mie asta mi se pare cel mai greu, să ai copil mic după copil mic, după copil mic. Și ăla mare să nu fie, de fapt, mare, și ăla mic să fie mic. Deci când e diferența asta mică mi se pare foarte greu, pentru că au nevoi separate, ăla mare nu înțelege, chiar dacă e mare, de ăla mic trebuie să ai grijă…”, a spus Mihai Morar pentru revista VIVA!.

Fiicele lui Mihai Morar se înțeleg foarte bine, chiar dacă diferența de vârstă dintre Roua și surorile sale este de 11 ani. Omul de radio a precizat că mezina familiei are parte de tot răsfățul, în timp ce adolescentele simt nevoia de a avea spațiu mai mult.

„Cred că Roua le-a prelungit oarecum copilăria, dar asta nu înseamnă că nu au intrat în adolescență și ne confruntăm au provocările, nu problemele, adolescenței. Cred că rostul Rouei e ăsta de a le reaminti de copilărie. Le place și lor să se mai alinte din când în când, chiar dacă sunt serioase, iar pentru ele bucuria venirii Rouei a fost ceva greu de descris în cuvinte… Și eu cam știu cu cuvintele așa să le așez în scris, dar mi-e greu să descriu genul acela de bucurie, explozia aia de bucurie pe care au avut-o.

Sigur că ele au nevoie de spațiu în adolescență, de camera lor, de timpul lor, dar Roua e, cumva, un fel de liant în casă, toți ne strângem în jurul ei, că sunt puțini ani ăștia în care se bebelușesc, stâlcesc cuvintele, sunt anii ăștia inocenți, și îți dai seama că e o distracție foarte mare. Sigur că Roua e poate mai răsfățată decât au fost ele, că nu mai e răsfățată doar de părinți, e răsfățată de toată casa, de bunici, de toți care vin pe la noi, dar e și un caracter foarte puternic, e Leoaică, e greu să fii altfel decât își dorește ea. Îmi place să observ simțul ăsta matern la fete, care se vede inclusiv în relația cu sora mai mică, grija, protecția lor…”, a mai spus Mihai Morar.

De asemenea, Mihai Morar a vorbit și despre posibilitatea de a-și extinde familia.

„Eu, noi personal cred că ne-am făcut datoria, deși n-am făcut copii din datorie, ci din dragoste. Totul s-a întâmplat nu când ne-am dorit noi, ci când și-au dorit ei, îngerii, să vină printre noi. Roua a venit atunci când, dacă m-ai fi întrebat dacă mai fac un copil, aș fi zis: „Dar nu mi-e suficient cu două? Deci, niciodată n-am zis nu, dar cred că… nu știu, ca să dau un răspuns de-ăsta de antrenor de fotbal, prioritățile noastre sunt altele acum. (râde) Cum erau și înainte de a se naște Roua. Dar, repet, e deja târziu în viață. Eu întotdeauna mi-am dorit și mi-a plăcut chestia asta de a fi un tată tânăr, și mi-a ieșit.”, a mai spus Mihai Morar.

Citește și:
Alina Eremia s-a logodit după 8 ani de relație! Cum arată inelul primit de la iubitul ei, Edi Barbu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people