Mick Jagger, solistul Rolling Stones, s-a logodit. Partenera lui este mai tânără cu 43 de ani

Mick Jagger și Melanie Hamrick, partenera lui cu 43 de ani mai tânără, s-au logodit.

Mick Jagger, solistul Rolling Stones, s-a logodit. Partenera lui este mai tânără cu 43 de ani

Săptămâna trecută, iubita lui Mick Jagger, Melanie Hamrick, a fost văzută purtând un inel strălucitor pe deget. Deși toată lumea a afirmat atunci că s-au logodit, aceasta a susținut că era doar un inel de „promisiune” și că, de fapt, nu ar urma o căsătorie. Cu toate acestea, prietenii cuplului au afirmat acum că Hamrick, în vârstă de 36 de ani și Jagger, în vârstă de 79 de ani, sunt, de fapt, logodiți.

Mick Jagger s-a logodit la vârsta de 79 de ani

Apropiații cuplului spun că Hamrick a recunoscut, într-o călătorie recentă la New York, că este logodnica lui Mick Jagger. Ba mai mult, și familia balerinei ar fi la curent cu cererea în căsătorie.

Melanie se afla la American Ballet Theatre și le spunea prietenilor ei că s-a logodit cu Mick. A fost foarte clară că inelul ei este unul de logodnă și că acum este logodnica lui. Familia ei, de asemenea, înțelege foarte bine că sunt logodiți și sunt încântați. Nu există planuri de nuntă, dar înseamnă mult pentru Melanie să fie logodită – asta a spus ea. Toți prietenii ei sunt fericiți pentru ea”, a declarat o sursă pentru The Mirror.

sursa: Profimedia

Melanie Hamrick l-a cunoscut pe solistul trupei The Rolling Stone în urmă cu nouă ani și a respins anterior zvonurile de logodnă. Când a fost întrebată despre inelul cu care a fost văzută în noiembrie, ea a declarat, în spirit de glumă:

„Trebuie să chicotesc, pentru că mi-a dat Mick inelul? Da. Este pentru degetul acela? Da. Dar suntem noi ca niște adolescenți extaziați care ne dăm unul altuia…. În mintea mea, este un inel de promisiune. Vom fi imaturi și îi vom spune inel de promisiune„, a spus Hamrick, potrivit MailOnline.

Artistul este tatăl a opt copii

Cuplul, care s-a cunoscut la un concert în Tokyo, are un fiu de șase ani pe nume Deveraux ‘Devi’ Octavian Basil Jagger. Muzicianul este tatăl a opt copii cu cinci femei diferite. Cel mai mare copil al său, o fiică pe nume Karis, are 52 de ani și s-a născut în urma unei scurte relații cu actrița și cântăreața Marsha Hunt. După aceea, a apărut pe lume o altă fiică pe nume Jade, care are acum 51 de ani. A avut-o pe Jade cu fosta sa soție, Bianca, cu care a fost căsătorit între 1971 și 1978.

De asemenea, artistul are patru copii cu Jerry Hall: două fiice, Elizabeth, de 39 de ani, și Georgia, de 32 de ani, și doi fii, James, de 37 de ani, și Gabriel, de 25 de ani. Ei au avut o ceremonie de căsătorie neoficială în Bali, în 1990, după ce au fost împreună timp de peste un deceniu, dar ulterior a fost declarată nulă.

Jagger, în vârstă de 79 de ani, și Jerry au pus capăt relației lor când s-a aflat că Mick a fost infidel cu modelul brazilian Luciana Gimenez Morad, care a dat naștere celui de-al șaptelea copil al lui Jagger, Lucas.

Se pare că The Rolling Stones ar urma să lanseze un album cu muzică nouă anul viitor, fiind primul lor album în aproape două decenii.

Citește și:
Shiloh Jolie-Pitt, schimbare radicală de look. Cum arată acum fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people