Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones l-au sărbătorit pe fiul lor. Dylan a împlinit 24 de ani

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au postat mesaje emoționante cu ocazia zilei de naștere a fiului lor, Dylan.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones l-au sărbătorit pe fiul lor. Dylan a împlinit 24 de ani

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones l-au sărbătorit pe fiul lor. Pe 8 august, actorul și actrița au împărtășit mesaje speciale pentru cea de-a 24-a aniversare a băiatului lor, Dylan.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, mesaje emoționante pentru fiul lor

„Wow @dylan__douglas! 24! Te miști repede, fiule! Îți urez o zi de naștere foarte fericită din partea unui tată mândru!”, a scris Douglas, 79 de ani, într-o legendă Instagram.

El a împărtășit o fotografie cu Dylan purtând o pălărie de cowboy, în timp ce se întorcea cu spatele la cameră fiind în aer liber.

Etichetându-l pe fotograful Cinematograf Evan Miller, Michael Douglas a publicat postarea pe Instagram Stories. Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 54 de ani, i-a transmis fiului ei un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram, cu un videoclip în care vorbește cu Dylan când era doar un bebeluș.

În clip, care a fost redat alături de cântecul lui John Lennon „Beautiful Boy (Darling Boy)”, mândra mamă și-a îmbrățișat fiul în timp ce acesta era întins pe un prosop într-o baie. Mișcându-și picioarele și brațele, Dylan, pe atunci bebeluș, a atins fața mamei sale în timp ce aceasta zâmbea în fața camerei.

„La mulți ani de 24 de ani fiului meu @dylan__douglas Bucuria și dragostea pe care mi le oferi în fiecare zi sunt insurmontabile”, a transmis Catherine Zeta-Jones. „Să fiu mama ta este un dar pe care nu îl iau niciodată de bun. Te iubesc băiatul meu frumos. ♥️”

Actrița a distribuit apoi videoclipul pe Instagram Stories, scriind: „La mulți ani fiului meu @dylan_douglas Te iubesc”.

Michael Douglas și Zeta-Jones mai au o fiică, pe nume Carys, de 21 de ani, în timp ce actorul mai are un băiat, Cameron, de 45 de ani, cu fosta lui soție, Diandra Luker.

În iunie, Catherine Zeta-Jones a dezvăluit că ea și Michael Douglas își vor vinde casa de 12 milioane de dolari din New York din cauza copiilor care „părăsesc cuibul”.

„Când am cumpărat casa noastră din Irvington, am știut că familia noastră va petrece multe momente fericite aici, și așa a fost!”, a declarat ea pentru Wall Street Journal. „Acum că fiul și fiica noastră au părăsit cuibul, mi se pare momentul potrivit să vindem”, a adăugat ea.

Cum s-au cunoscut cei doi

În urmă cu câțiva ani, Michael Douglas a postat pe Instagram un mesaj vocal în care a povestit despre prima întâlnire cu Catherine. Se pare că totul a început cu vizionarea filmului Masca lui Zorro, unde Zeta-Jones a avut unul dintre cele mai importante roluri ale carierei sale.

„Mă uitam la film și mă gândeam: ‘Wow, cine e fata asta, e incredibilă.’ O lună mai târziu eram la Deauville Film Festival. M-am uitat în program și am văzut că în ziua următoare urma să fie proiectat ‘Zorro’. Așa că am rugat-o pe asistenta mea să se intereseze dacă Catherine Zeta-Jones va fi prezentă și dacă vine singură. Și dacă este singură, dacă ar vrea să bem ceva împreună”, a povestit Michael Douglas.

Asistenta lui Michael Douglas a reușit să stabilească o întâlnire între cei doi: „În următoarea zi a venit alături de Antonio Banderas și Melanie Griffith, am băut ceva cu ea și apoi m-a invitat să luăm cina alături de compania ei. Mă gândeam: ‘lucrurile merg bine'”. După cină, actrița a trebuit să plece, dar Michael Douglas i-a spus că el va fi la barul hotelului în cazul în care ar vrea să se reîntâlnească.

Citește și:
Andreea Marin, mărturisiri despre lupta cu depresia și realitatea din spatele camerelor de filmat: „Mă trezeam în lacrimi”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people