Michael Douglas, legătură neașteptată cu actrița Scarlett Johansson: „Asta e uimitor”

Michael Douglas a aflat un detaliu neașteptat referitor la actrița și colega sa de breaslă, Scarlett Johansson.

Michael Douglas, legătură neașteptată cu actrița Scarlett Johansson: "Asta e uimitor"

Michael Douglas și Scarlett Johansson sunt printre cele mai cunoscute și apreciate staruri de film de la Hollywood. Cu cariere îndelungate și o colecție impresionantă de filme și premii, cei doi par să nu împartă doar pasiunea pentru actorie.

Michael Douglas și Scarlett Johansson ar fi verișori

În cadrul emisiunii PBS „Finding Your Roots”, gazda Henry Louis Gates Jr. a dezvăluit că actrița din „Black Widow” este verișoara lui Michael Douglas. Această legătură a fost descoperită în urma cercetărilor genealogice efectuate asupra arborelui genealogic al ambilor actori.

„Glumești?” a întrebat Michael Douglas, vizibil șocat în emisiune. „Oh, asta e uimitor! În regulă. Este cool. Este atât de mișto!” Potrivit lui Gates și lucrării sale care conține cercetări de la genealogiști profesioniști, Michael Douglas și Scarlett Johansson „au ramuri identice de ADN, pe patru cromozomi diferiți”.

Astfel, se pare că ramurile de ADN comune ale celor doi actori „apar pe liniile materne ale lui Scarlett, care se întind până la comunitățile evreiești din Europa de Est”, i-a explicat Gates lui Douglas: „Este incredibil”, a răspuns superstarul de la Hollywood. Apoi a glumit: „Ei bine, aștept cu nerăbdare să o văd pe Scarlett data viitoare!”

Atât Scarlett Johansson, cât și Michael Douglas au fost prezenți în majoritatea filmelor din franciza Marvel Cinematic Universe, inclusiv în Avengers: Endgame din 2019, unde actrița a interpretat-o pe Natasha Romanoff, în timp ce actorul l-a portretizat pe Hank Pym.

Michael Douglas este primul născut al actorilor Kirk Douglas și Diana Hill. Bunicii săi paterni au fost evrei ruși care au emigrat în America. Actorul, care are trei copii, este căsătorit cu actrița galeză Catherine Zeta-Jones din 2000.

Relația dintre Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones

Cele două staruri de la Hollywood s-au cunoscut în 1998 la Festivalul de Film de la Deauville, unde actorul promova A Perfect Murder împreună cu Gwyneth Paltrow. Catherine era prinsă și ea cu promovarea filmului The Mask of Zorro cu Antonio Banderas. Celebrul actor i-ar fi spus vedetei de film la scurt timp după ce s-au cunoscut: „Vreau să fiu tatăl copiilor tăi”, dezvăluiau cei doi în urmă cu ceva timp.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit la The Plaza din New York City în anul 2000. Au împreună doi copii, pe Dylan și pe Carys. Actorul mai are un fiu, Cameron, în vârstă de 44 de ani, dintr-o căsătorie anterioară.

Între timp, Douglas se gândește să treacă în testamentul său ca toate drepturile asupra imaginii sale să fie lăsate familiei sale, deoarece este îngrijorat că un avatar al său va ajunge în filme și ar dori să păstreze în continuare un element de control, a declarat el în martie. Discutând dacă și-ar vinde imaginea digitală pentru a putea continua să joace în filme după ce moare, el a spus:

„Este amuzant că ați menționat acest lucru. Ajungi la o vârstă la care începi să te gândești la testament și la averea ta. Acum mă gândesc că va trebui, de asemenea, să-mi licențiez numele și imaginea, astfel încât drepturile să ajungă la familia mea și nu la metavers. Văd ce face AI cu imaginile cu text. Este doar o chestiune de timp până când vei putea recrea orice persoană moartă, la orice vârstă, cu vocea și manierele ei, așa că vreau să am un anumit control.”, a declarat Michael Douglas.

Citește și:
Shannen Doherty, decizie dureroasă pe fondul luptei sale împotriva cancerului: „Prioritatea mea în acest moment este…’

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people