Michael Douglas, apariție rară alături de doi dintre copiii săi la premiera filmului America’s Burning. Cum arată Dylan și Carys

Michael Douglas a fost însoțit la premiera celui mai recent proiect al său de cei doi copii pe care îi are cu actrița Catherine Zeta-Jones.

Michael Douglas, apariție rară alături de doi dintre copiii săi la premiera filmului America's Burning. Cum arată Dylan și Carys

Michael Douglas a participat la premiera celui mai recent proiect al său, documentarul America’s Burning. Actorul, în vârstă de 79 de ani, a fost însoțit la evenimentul din New York de cei doi copii pe care îi are cu Catherine Zeta-Jones: Dylan, în vârstă de 23 de ani, și Carys, în vârstă de 21 de ani.

Pentru marele eveniment, Douglas a ales o ținută elegantă, purtând un costum și o cămașă, pe care le-a accesorizat cu o pereche de pantofi negri.

Cei doi copii ai săi, în schimb, au optat pentru culori mai deschise, Dylan fiind îmbrăcat într-un costum bej, iar sora sa mai mică într-un sacou alb și o fustă maxi din satin gri-argintiu.

De la eveniment au lipsit Cameron, fiul lui Douglas dintr-o căsătorie anterioară, și soția sa, Catherine Zeta-Jones. Cei doi actori formează unul dintre cele mai longevive cupluri din Hollywood, fiind căsătoriți de aproape 24 de ani.

În urmă cu câțiva ani, Michael a postat pe Instagram un mesaj vocal în care a povestit despre prima întâlnire cu Catherine. Se pare că totul a început cu vizionarea filmului Masca lui Zorro, unde Zeta-Jones a avut unul dintre cele mai importante roluri ale carierei sale.

„Mă uitam la film și mă gândeam: ‘Wow, cine e fata asta, e incredibilă.’ O lună mai târziu eram la Deauville Film Festival. M-am uitat în program și am văzut că în ziua următoare urma să fie proiectat ‘Zorro’. Așa că am rugat-o pe asistenta mea să se intereseze dacă Catherine Zeta-Jones va fi prezentă și dacă vine singură. Și dacă este singură, dacă ar vrea să bem ceva împreună”, a povestit Michael Douglas.

Asistenta lui Michael Douglas a reușit să stabilească o întâlnire între cei doi: „În următoarea zi a venit alături de Antonio Banderas și Melanie Griffith, am băut ceva cu ea și apoi m-a invitat să luăm cina alături de compania ei. Mă gândeam: ‘lucrurile merg bine'”. După cină, actrița a trebuit să plece, dar Michael Douglas i-a spus că el va fi la barul hotelului în cazul în care ar vrea să se reîntâlnească.

Catherine Zeta-Jones s-a întors după el, iar Michael Douglas a venit cu o replică îndrăzneață: „Voi fi tatăl copiilor tăi.” Actrița s-a uitat la el și i-a zis înainte să plece: „Am auzit multe despre tine, se pare că e totul adevărat. O seară bună”, așa că Douglas a crezut că a stricat totul. Cei doi s-au reîntâlnit, iar „restul e istorie”, după cum a spus chiar Michael Douglas.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit la The Plaza din New York City în anul 2000. La scurt timp după aceea, cei doi i-au întâmpinat pe fiul Dylan și pe fiica Carys. Anul trecut, Zeta-Jones i-a transmis un mesaj special lui Douglas, cu ocazia împlinirii a 23 de ani de căsătorie. Actrița a împărtășit pe contul ei de Instagram câteva dintre fotografiile de la nunta lor, precum și o selecție a unor momente speciale petrecute împreună în trecut.

„Astăzi sărbătorim 23 de ani de căsătorie. Dragul meu Michael, premiul tău Nobel pentru pace te așteaptă. Te iubesc… de la scumpa ta soție, premiată cu medalia de onoare cu stea de aur.”, a transmis Catherine Zeta-Jones.

De asemenea, și Michael Douglas a postat o imagine superbă de la nunta cu Zeta-Jones. Cei doi au fost surprinși în timp ce dansau și se uitau cu dragoste unul la celălalt. În dreptul fotografiei postate pe Instagram, celebrul actor a dezvăluit că abia așteaptă următoarea aniversare împreună.

„La mulți ani pentru aniversarea de 23 de ani, draga mea @catherinezetajones! Abia aștept să vină 24! Aniversare fericită ❤️ #23years”, a fost mesajul lui Michael Douglas.

Citește și:
Brad Pitt are dreptul de a-i vizita pe copiii săi mai mici, dar „practic niciun contact' cu copiii adulți

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people