Mesajul transmis de Sorin Bontea, după eliminarea lui Cătălin Scărlătescu de la America Express: „Ai făcut-o și pe asta”

Sorin Bontea i-a transmis un mesaj emoționant lui Cătălin Scărlătescu, după ce a fost eliminat de la America Express.

Mesajul transmis de Sorin Bontea, după eliminarea lui Cătălin Scărlătescu de la America Express: „Ai făcut-o și pe asta”

Sorin Bontea i-a transmis un mesaj colegului său de la Chefi la cuțite, după ce Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați din competiția America Express cu puțin timp înaintea marei finale. Cei doi au reprezentat o echipă puternică în această competiție, iar Sorin Bontea a ținut să îi felicite.

Sorin Bontea, mesaj emoționant pentru Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea sunt colegi de ani de zile și leagă o prietenie frumoasă. Sorin Bontea a fost concurent la Asia Express, obținând victoria în sezonul al treilea, alături de Răzvan Fodor. Astfel, el l-a sprijinit pe Cătălin Scărlătescu în timpul emisiunii și a fost printre cei mai mari susținători ai lui. După ce a părăsit competiția, i-a transmis un mesaj Instagram.

„Știu că din fața TV-ului pare mai simplu, dar e o cursă extrem de solicitantă, care te împinge să îți depășești multe limite. Bravo, Cătălin, ai făcut-o și pe asta! Ești și piramida din Tikal acum”, a scris Sorin Bontea pe Instagram.

Foto: Instagram

Înainte de marea finală America Express, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați din competiție. Aceștia au concurat împotriva echipelor formate din Cătălin Bordea și Nelu Cortea și Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Din păcate, cei doi au primit 2 cufere care i-au dus la eliminare, în urma probelor.

„Tot timpul mai există o șansă. Eu știu că mai există o șansă. Partea cea mai interesantă e că puteam să le eliminăm pe toate trei. E greu. Când am venit în concursul ăsta, așa după prima dată când am câștigat, am zis că mă ține genunchiul de două – trei ori. Așa am zis. Eram ferm convins, apoi când am văzut că am mai scăpat una, m-a mai iertat Dumnezeu de alta, au mai ieșit altele pe lângă mine, ne-au mai supărat alții, am zis că ia uite. Hai că nu mai e ce alege, ia cufărașul de acolo (n.r. îi spune Doinei Teodoru)”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Citește și:
Cele mai spectaculoase ținute de la afterparty-urile de la Premiile Oscar 2023

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people