Mesajul transmis de Nicki Minaj după ce a fost arestată în Amsterdam: „Îi voi lăsa pe avocați și pe Dumnezeu să se ocupe de situație”

Nicki Minaj a fost arestată în Amsterdam „sub suspiciunea de export de droguri ușoare”.

Mesajul transmis de Nicki Minaj după ce a fost arestată în Amsterdam: „Îi voi lăsa pe avocați și pe Dumnezeu să se ocupe de situație”

Nicki Minaj le-a cerut scuze fanilor adunați în fața hotelului ei din Manchester, după ce a fost nevoită să amâne un spectacol din cauza faptului că a fost arestată în Amsterdam.

„Vă iubesc și îmi pare rău că s-a întâmplat asta în această seară”, le-a spus Nicki fanilor săi, după cum se vede într-o înregistrare video postată online.

Artista, în vârstă de 41 de ani, ar fi trebuit să susțină un concert seara la Co-op Live Arena din Manchester. Cu toate acestea, ea a fost nevoită să amâne spectacolul după ce a fost arestată în Amsterdam sub suspiciunea de presupusă posesie de droguri.

Minaj le-a cerut scuze pentru prima dată fanilor sâmbătă, printr-o serie de tweet-uri împărtășite pe platforma X.

„Mulțumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine astăzi. Fie ca Dumnezeu să vă ocrotească pe voi și tot ceea ce vă este drag. Fie ca binecuvântările să vă depășească așteptările”, a spus Minaj într-o declarație lungă referitoare la arestare, menționând că are „atâââât de multe dovezi video” deoarece a filmat incidentul în timp real.

„De aici încolo, îi voi lăsa pe avocați și pe Dumnezeu să se ocupe de situație. Vă rog, vă rog, acceptați cele mai profunde și sincere scuze ale mele. Știau exact cum să mă rănească astăzi, dar și asta va trece.”

Apoi, Minaj a dezvăluit numele hotelului la care se afla, invitându-și fanii să vină să o vadă.

„Barbz, sunt la Stock Exchange Hotel în #Manchester. Am ajuns aici de o oră. După ce am stat într-o celulă de închisoare timp de 5-6 ore, avionul meu a decolat la 20 de minute după ce m-am îmbarcat. Voi ieși pe balcon, așa că dacă sunteți afară, o să vă pot vedea și s-ar putea să cobor. Voi fi acolo aproximativ o oră. [Chiar] îmi doream să vă văd măcar puțin.”, a spus Nicki Minaj.

Sâmbătă, cu doar câteva ore înainte de începerea concertului, Minaj a transmis în direct momentul în care poliția din Amsterdam îi spunea că este arestată pentru că ar fi „transportat droguri”. În imaginile difuzate pe rețelele sale de socializare, un ofițer îi spune că trebuie să înceteze să mai înregistreze și îi cere să intre într-un vehicul al poliției. Inițial, artista a refuzat acest lucru și a cerut să vorbească cu avocatul ei. În cele din urmă, Minaj a urcat în mașina poliției.

Într-o altă înregistrare video, un oficial îi spune lui Minaj că toate bagajele ei trebuie să fie percheziționate, deoarece suspectează că ar avea asupra ei mai multe droguri.

„Acum au spus că au găsit iarbă și că un alt grup de persoane trebuie să vină aici pentru a cântări pre-roll-urile. Țineți cont că mi-au luat bagajele fără consimțământ”, a declarat artista sâmbătă dimineață pe X. „Agentul meu de pază i-a informat deja că pre-roll-urile îi aparțin. Ah, și pilotul vrea să îmi șterg postarea de pe Instagram. Apropo, suntem în Amsterdam, unde iarba este legală.”

Minaj și-a continuat declarația, sugerând că vechea ei companie de management ar fi putut fi în spatele arestării.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

„Totul pentru că i-am concediat pe cei din management, despre care am aflat că, de ani de zile, adăugau 30-50K la costurile avionului meu privat și își însușeau banii,” a susținut ea. „Am concediat recent și un manager de turneu care făcea același lucru și s-a supărat că a fost dat afară. Scopul lor este să mă facă să întârzii și să își însușească 40K.”

Autoritățile din Amsterdam au confirmat sâmbătă după-amiază, prin intermediul platformei X, că Minaj a fost eliberată după ce a fost reținută „sub suspiciunea de export de droguri ușoare” și amendată.

Citește și:
Celine Dion, în lacrimi din cauza bolii rare de care suferă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people