Mesajul transmis de Lia Bugnar, după ce Theo Rose a născut un băiețel: „Un suflet curat care tocmai a venit pe lume”

Lia Bugnar a transmis un mesaj emoționant pentru Theo Rose și Anghel Damian, care au devenit părinți pentru prima dată.

Mesajul transmis de Lia Bugnar, după ce Theo Rose a născut un băiețel: „Un suflet curat care tocmai a venit pe lume”

În dimineața zilei de miercuri, 14 iunie, Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată. Artista a dat naștere unui băiețel, pe care l-a numit Sasha, printr-o intervenție cezariană. Lia Bugnar, fosta partenera regizorului, a oferit primele declarații despre nașterea copilului și le-a transmis proaspeților părinți un mesaj emoționant.

Lia Bignar, mesaj pentru Theo Rose și Anghel Damian

La scurt timp după ce a ajuns la urechile tuturor informația că Theo Rose a devenit mamă, Lia Bugnar le-a transmis un mesaj proaspătului cuplu de părinți. Actrița și-a manifestat entuziasmul față de acest nou capitol din viața celor doi, afirmând că micuțul a venit pe lume cu doar o oră în urmă. De asemenea, scenarista a transmis că micuțul trebuie protejat, întrucât „are încă îngerași deasupra capului”.

„Este vorba despre un lucru, un suflet curat care tocmai a venit pe lume. S-a mai născut un copil pe lumea aceasta, de o oră, pe nume Sasha Ioan Dumitru. El trebuie protejat, el încă are îngerași deasupra capului„, a declarat Lia Bugnar pentru Click!

Relația dintre Anghel Damian și Theo Rose a început în urmă cu aproximativ un an. În noiembrie anul precedent, artista a confirmat zvonurile de sarcină, după ce Horia Brenciu a felicitat-o public pe platformele sociale. Ei bine, în această dimineață, Theo Rose a devenit mama unui băiețel perfect sănătos, pe nume Sasha Ioan.

În urmă cu puțin timp, tatăl artistei a făcut primele declarații despre bucuria din familia lor. Vizibil încântat și emoționat, Ioan Diaconu a declarat că toți membrii familiei trec prin momente de nedescris și a dezvăluit numele complet al bebelușului.

„Deci se numește Diaconu, după Theo, după noi, Sasha-Ioan. Noi ne bucurăm grozav, este pentru noi primul nepoțel, este o realizare extraordinară, așteptăm de mult timp.”, a declarat Ioan Diaconu, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Artista a născut în această dimineață

Potrivit Spynews, Theo Rose și Anghel Damian au sosit la spital miercuri dimineața, iar în apropierea orei 08:00, artista a fost dusă în sala de operație pentru cezariană. În tot acest timp, partenerul ei i-a fost alături. Până în acest moment, Theo Rose nu a oferit mai multe detalii despre naștere, ci doar și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că a devenit mamă.

„E aici! Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!„, a fost mesajul transmis de Theo Rose pe Instagram.

Numeroși oameni s-au întrebat pe cine au ales Theo Rose și Anghel Damian să îi fie nașă băiatului lor. Dezvăluirea a fost făcută în timpul emisiunii pe care Teo Trandafir o prezintă la Kanal D. Aceasta va fi Raluca Diaconu, sora artistei, care a făcut declarații și despre momentul în care Theo Rose urma să dea naștere micuțului.

„Sunt fericită pentru Teo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine. Am emoții, într-adevăr, abia aștept să vină pe lume acest copil minunat și sunt încântată și extrem de fericită că m-au ales să fiu nașă. Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta. Să vină pe lume sănătos, îl așteptăm cu bucurie”, a explicat Raluca Diaconu la „Teo Show”, citată de wowbiz.ro.

Citește și:
Adevăratul motiv pentru care Cătălin Scărlătescu a acceptat să participe la emisiunea America Express

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people