Mesajul transmis de Gina Pistol la un an de când s-a căsătorit cu Smiley: „Iubirea o avem”

Gina Pistol și Smiley au împlinit un an de când s-au căsătorit.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. În luna martie a anului 2021 au devenit părinți pentru prima dată, având împreună o fetiță, pe nume Josephine. Artistul și partenera lui de viață s-au căsătorit pe 27 mai 2023. Cununia civilă și cea religioasă s-au desfășurat în aceeași zi, la Palatul Snagov. 

La cununia civilă, Gina Pistol a fost îmbrăcată într-o rochie cu dantelă în zona bustului și mâneci largi pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale cu perle Jimmy Choo. De machiajul ei s-a ocupat Alexandra Crăescu, iar de coafură Adonis Enache. În ceea ce îl privește pe Smiley, el a purtat un costum bej clasic, creat de Irina Voinea. La petrecerea de nuntă au participat mai multe vedete din showbiz-ul autohton.

Acum, la un an de când s-a căsătorit cu Smiley, Gina Pistol a transmis un mesaj extrem de înduioșător pe rețelele de socializare. Vedeta a împărtășit cu fanii care este dorința ei referitoare la viitorul alături de soțul ei.

„Să avem înțelepciune, că iubirea o avem de mult”, a fost mesajul transmis de Gina Pistol pe Instagram. 

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Într-un interviu acordat acum ceva timp, Gina Pistol a vorbit despre debutul relației cu Smiley.

„Eu am încredere foarte mare în intuiția mea, nu m-a dezamăgit niciodată. Așa a fost și cu Andrei. Cumva știam că EL este, știam că în anumite situații trebuie să am răbdare. La începutul relației, au fost foarte mulți oameni care nu au crezut în relația noastră, deși nu ne cunoșteau. Îmi era și greu să înțeleg programul lui Andrei, care era destul de plin și ne sincronizam foarte greu. Deși sunt foarte nerăbdătoare de fel, ceva îmi spunea să mai aștept. Acum, uitându-mă la ce familie minunată am, cred că este foarte important să Îi fim recunoscători lui Dumnezeu pentru tot”, a declarat Gina Pistol pentru VIVA!.

Smiley a vorbit despre decizia lui și a Ginei Pistol de a alege ca fiica lor să poarte numele Josephine.

„Și când ne-am gândit la numele fetiței noastre, ne-am pus problema ce ar fi mai potrivit pentru numele de familie Maria”, a povestit Smiley în interviul acordat publicației VIVA!.

În ceea ce o privește pe fiica lui, Smiley are numai cuvinte frumoase de spus, așa cum este și normal, dezvăluind că este un copil foarte vesel și cuminte.

„Râde foarte mult, este senină, cuminte și bună. De când s-a născut am fost surprins să o văd zâmbind des și mereu m-am gândit că este fix așa cum iubesc eu oamenii și cum cred că ar putea face o lume mai bună: fiind optimiști și zâmbitori. Ah, deja sunt tatăl tipic care-și laudă copilul, nu?! Dar chiar așa este, nu exagerez cu nimic, întrebați-o și pe Gina care sigur va fi mai obiectivă decât mine. (râde) O, și chiar mi se pare că sunt și eu răsfățat, că și ea mă alintă pe mine atunci când îmi prinde în pumn degetul de la mână și mă privește cu gura până la urechi și cu chiote de bucurie. Ce ar putea fi mai frumos de atât?!”, a mai spus el pentru sursa citată.

Citește și:
Cum se menține în formă Elena Gheorghe. Artista se poate lăuda cu o siluetă de invidiat: „Asta e lege la mine…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people