Mesajul neașteptat transmis de Alex Rodriguez după ce fosta sa logodnică, Jennifer Lopez, a anunțat divorțul de Ben Affleck

Înainte de a forma din nou un cuplu cu Ben Affleck, Jennifer Lopez a fost logodită cu Alex Rodriguez.

Mesajul neașteptat transmis de Alex Rodriguez după ce fosta sa logodnică, Jennifer Lopez, a anunțat divorțul de Ben Affleck

Imediat după ce presa internațională a dezvăluit că Jennifer Lopez a depus actele de divorț, fostul său logodnic, Alex Rodriguez, a împărtășit pe Instagram Stories un mesaj criptic despre alegerile pe care le faci în viață.

Fostul sportiv, în vârstă de 49 de ani, a repostat una dintre propriile sale declarații, care spunea: „Indiferent de calea pe care o alegi, asigură-te că tu ești cel care decide direcția.”

Rodriguez a început să se întâlnească cu Lopez, în vârstă de 55 de ani, în 2017 și a cerut-o în căsătorie doi ani mai târziu. Fostul cuplu și-a încheiat logodna în aprilie 2021.

„Am conștientizat că ne este mai bine ca prieteni și așteptăm cu nerăbdare să rămânem așa,” au scris cei doi într-o declarație comună la acea vreme. „Ne dorim tot ce este mai bun unul pentru celălalt și pentru copiii noștri.”

În același an, Lopez s-a împăcat cu Ben Affleck, cu care fusese logodită anterior între 2002 și 2004. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2022, în Las Vegas, iar în august au repetat ceremonia, de data aceasta în Georgia. În ziua în care ar fi împlinit doi ani de căsnicie, Lopez a depus actele de divorț. Potrivit presei internaționale, artista a depus actele pro per, ceea ce înseamnă că a mers personal și fără avocat la tribunal.

În documente nu se precizează dacă cei doi au semnat un acord prenupțial, dar potrivit surselor internaționale, acesta nu există. Jennifer Lopez a declarat în documente că renunță la orice fel de sprijin financiar din partea actorului după pronunțarea divorțului și a cerut judecătorului să îi respingă lui Affleck orice cerere de drepturi financiare (pensie alimentară).

Cu doar două zile înainte ca Jennifer Lopez să depună actele de divorț, Ben Affleck a fost surprins în compania fostei sale soții, Jennifer Garner, și a copiilor lor, Violet și Seraphina. Cei patru au fost fotografiați duminică în New Haven, Connecticut, unde fiica lor de 18 ani va începe cursurile Universității Yale.

Fostul cuplu părea într-o dispoziție bună, zâmbind larg în timpul cinei pe care au luat-o cu Violet și Seraphina. De la reuniunea de familie a lipsit însă mezinul familiei, Samuel, în vârstă de 12 ani. Garner, în vârstă de 52 de ani, a adoptat un look casual pentru ieșirea în familie, purtând un tricou în dungi și o pereche de jeanși. Affleck a optat pentru o cămașă verde descheiată, un tricou gri și pantaloni kaki, în timp ce Seraphina a ales un tricou și pantaloni scurți cargo. Violet, în schimb, a purtat o rochie cu un print floral, pe care a accesorizat-o cu pantofi sport.

Înainte de această întâlnire de familie, Garner l-a vizitat pe Affleck de ziua lui de naștere, pe 15 august.

Primele zvonuri cu privire la problemele din căsătoria dintre Jennifer Lopez (55 de ani) și Ben Affleck (52 de ani) au apărut în luna mai a acestui an, după ce s-a aflat că merg la terapie de cuplu, iar Affleck nu a fost alături de soția sa la Met Gala. Niciunul nu a vorbit despre aceste zvonuri, deși au fost văzuți în mai multe dăți fără verighete și au petrecut aproape întreaga vară separați.

Citește și:
Madonna, surprinsă în ipostaze romantice alături de presupusul partener, Akeem Morris, cu 38 de ani mai tânăr

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people