Mesajul inedit transmis de ADDA la aniversarea a 10 ani de relație cu soțul ei: „Uneori îmi vine să-i dau în cap cu o tigaie, DAR…”

Artista a marcat împlinirea a 10 ani de relație cu soțul ei, Cătălin Rizea, transmițând un mesaj inedit.

Fie că ai fredonat „Îți arăt că pot”, „Nu plânge, Ana”, „Lupii”, „Arde” sau „De dorul tău” – toate piese care au bătut timpul și au rămas semnătura ADDA, sau ai citit povestea pusă în paginile cărții „Cele 3 ADDA”, sau poate ai susținut-o în super-producțiile TV „Asia Express” sau „Te cunosc de undeva”, n-ai cum să nu te îndrăgostești de omul și artistul ADDA.

Adda este apropiată cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare și deseori le împărtășește acestora diferite momente din viața ei, atât personală, cât și profesională.

Artista a marcat împlinirea a 10 ani de relație cu soțul ei, Cătălin Rizea, transmițând un mesaj inedit, împreună cu mai multe fotografii de colecție în care apare alături de acesta, imagini pe care le poți vedea în galeria de mai sus.

„10 ani de când mă bucur că l-am cunoscut și în acelasi timp, uneori mă-ntreb de ce mama lu’ Ștefan cel Mare n-am fugit mâncând pământul (sigur e reciproc). Mă uit în ochii lui și mă reîndrăgostesc da’ uneori îmi vine să-i dau în cap cu o tigaie, DAR după ce mănânc pastele delicioase pe care le gătește. Aici doar cu tigaia e reciproc, că eu nu gătesc. Ador să stau de vorbă cu el DAR uneori mă disperă că se repetă ca un moș care își caută ochelarii, cu ochelarii pe ochi.(reciproc). Mă întreabă de 10 ori același lucru și uită ce-i răspund DAR își amintește cu ce eram îmbrăcată prima oară când a venit la mine acasă, când aveam douăș de ani. Vorbesc cu el și aștept să răspundă câteva minute, pentru că efectiv nu aude nimic, DAR mă trezește dimineața să-mi bage pastilele pe gât (când fac tratamente) pentru că eu nu aud alarma niciodată”, a mărturisit Adda pe rețelele de socializare.

Cântăreața a continuat mesajul pe un ton amuzant, măturisind însă cât de mult își iubește partenerul de viață.

„Îmi spune că-s aeriană DAR mă întreabă unde este absolut orice, de parcă el nu locuiește în casă. Mă sună NON STOP să mă intrebe inclusiv de impactul delfinilor asupra oceanelor, dup-aia zice că eu vorbesc prea mult. Nu ratează nici un concert, nici un meci de-a lui Alex, DAR nici nasul meu cu cotu când doarme. De asta eu dorm doar pe partea stângă. Sunt pupăcioasă fix când n-are chef și îl apucă iubirea fix când am un moment de respiro – după o baie lungă, creme și vreau să stau la un serial. În brațele lui sunt acasă și în siguranță deși în somn pune un picior pe mine și mă turtește, în timp ce și câinii dorm pe mine. Îl iubesc cum nu credeam că pot iubi și îmi doresc să îmbătrânim împreună. La 80 de ani să ne amintim ce tâmpiți am fost și prin câte am trecut! La mulți ani, iubire!”, și-a încheiat artista mesajul.

Artista, mesaj pentru femeile care critică alte femei

Recent, artista a observat că femeile din sfera publică sunt adesea criticate de alte femei în mediul online. În lumina acestor observații, ea a publicat un mesaj exprimându-și nedumerirea față de această situație, subliniind că și persoanele publice se confruntă cu propriile lor dificultăți, provocări și momente neplăcute, în ciuda imaginii afișate în spațiul online.

„Dragi femei din online sau din fața televizorului, care dați cu hate și bullying în femeile care sunt persoane publice, să știți că și acele femei au probleme hormonale, emoționale, ovare polichistice, probleme cu glicemia sau fluctuațiile de greutate, retenție de apă, acnee, migrene, balonare, dureri de toate felurile. Sau alte afecțiuni sau povești dramatice. Dacă voi aveți scuze și nevoie de înțelegere, ele de ce n-ar avea?!”, a scris cântăreața pe Instagram Story.

De asemenea, în mediul online, Adda a transmis recent un alt mesaj ferm către toți cei, fie ei necunoscuți sau persoane publice, care au provocat-o cu „glume misogine” referitoare la căsnicia ei până la punctul de a-i afecta starea de bine. Vedeta subliniază că ce se întâmplă și modul în care evoluează lucrurile în cadrul relației reprezintă o chestiune privată, care aparține exclusiv ei și lui Cătălin Rizea. Ea a precizat că modalitatea lor de a se iubi este o alegere pe care au făcut-o de la început și care îi menține reali și îndrăgostiți.

Citește și:
Bradley Cooper, apariție rară alături de fiica sa, la premiera filmului „IF’. Cum arată Lea, în vârstă de 7 ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people