Mesajul emoționant transmis de Ramona Bădescu pentru fiul ei, Ignazio, care a împlinit 4 ani

Ignazio, fiul Ramonei Bădescu, a împlinit patru ani, iar actrița a transmis un mesaj emoționant.

Mesajul emoționant transmis de Ramona Bădescu pentru fiul ei, Ignazio, care a împlinit 4 ani

Ramona Bădescu formează din 2017 un cuplu alături de Fabio Cali, un om de afaceri de origine italiană. Cei doi sunt logodiți și au împreună și un băiat, pe nume Ignazio, care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2019.

Ramona Bădescu este una dintre vedetele care a păstrat discreția în ceea ce privește viața personală. Actrița locuiește de mai bine de 30 de ani în Italia și trăiește o poveste de dragoste cu Fabio Cali. Vedeta se bucură de fiecare moment pe care îl petrece alături de fiul ei. Pe 17 septembrie, Ignazio a împlinit patru ani, iar Ramona Bădescu a transmis cu această ocazie un mesaj înduioșător. 

„La mulți ani puiuțul meu, iubirea și miracolul vieții mele!”, a fost mesajul transmis de Ramona Bădescu pe Instagram. 

Foto: Instagram

Ramona Bădescu a ales să îl sărbătorească pe fiul ei, Ignazio, în Italia. Cel mic a fost vizitat de bunică, care i-a adus mai multe jucării. Până acum, vedeta nu a făcut publice imagini în care să se vadă chipul băiatului ei și dorește în continuare să îi protejeze intimitatea. 

„Am sărbătorit în familie, aici în Italia, aniversarea celor 4 ani ai lui Ignazio. Bunica i-a adus un elicopter, primul cu telecomandă, până acum avea mașinuțe și tot felul de alte jucării, așa că a fost încântat și i-a plăcut foarte mult. Igna s-a bucurat de însăși prezența bunicii lângă el, pentru că mama nu l-a mai văzut de un an de zile. Știu că oamenii mă iubesc și îmi transmit gânduri pozitive și numai bine însă eu am ales să nu îmi expun copilul. Când o să fie el mare și o să mai crească, o să decidă el atunci dacă vrea să apară sau nu”, a declarat Ramona Bădescu pentru Click!.

Acum ceva timp, Ramona Bădescu a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește departe de lumina reflectoarelor alături de Fabio Cali. Actrița a dezvăluit cum a fost cucerită de partenerul ei.

„Lucrez în lumea spectacolului și discreția cred că este o calitate, dar și un defect. Mi-am trăit viața intimă în afara reflectoarelor. Lucrurile le-am ținute intime și ascunse, dar îmi face plăcere să spun că Fabio e un om minunat, care m-a cucerit cu greu. Suntem două persoane mature, el este cu un an mai mare, iar la vârsta asta, cu experiența de viață pe care o ai, nu e ușor să te mai îndrăgostești, dar uite că el a reușit, cum reușește în tot”, a spus Ramona Bădescu pentru Antena Stars.

În cazul celor doi, nu a fost vorba despre o dragoste la prima vedere. Vedeta a povestit cu mai multe ocazii faptul că inițial nu s-au plăcut. Ramona Bădescu a dezvăluit ce impresie și-a făcut despre Fabio Cali atunci când l-a cunoscut. 

„Pe Fabio nu l-am suportat. L-am văzut la un eveniment, la Roma, și mi s-a părut atât de plin de el, de puternic, era și într-un costum turcoaz, albastru, m-am speriat. Ni s-a făcut cunoștință, am vorbit 2-3 minute, mi s-a părut prea plin de el.”

Citește și:
De ce s-au despărțit, de fapt, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Confesiunea făcută de actriță: „Sufletul meu nu mai voia acolo'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people