Mesajul emoționant transmis de Dana Rogoz soțului ei, care a împlinit 56 de ani: „Dragostea infinită cu care ne privești…”

Dana Rogoz și Radu Dragomir formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton

Mesajul emoționant transmis de Dana Rogoz soțului ei, care a împlinit 56 de ani: "Dragostea infinită cu care ne privești..."

Dana Rogoz și Radu Dragomir formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton și sunt împreună de 18 ani. S-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii superbi, pe Vlad și pe Lia. Regizorul mai are un băiat, pe nume Barbu, dintr-o căsnicie anterioară.

Dana Rogoz are o relație deschisă cu fanii de pe rețelele de socializare și deseori împărtășește cu aceștia momente legate de cariera ei, dar și de viața de familie.

Recent, pe contul ei de Instagram, Dana Rogoz i-a făcut soțului ei, regizorul Radu Dragomir, o superbă declarație de dragoste, marcând astfel ziua de naștere a soțului ei, care a împlinit 56 de ani.

„Azi e ziua lui. Te iubesc, Radu meu bun. Cu umorul tău, cu imaginația ta, cu viziunea ta, cu cheful tău de joacă cu copiii, cu blândețea ta, cu onestitatea ta, cu dragostea infinită cu care ne privești. La mulți ani fericiți, cu sănătate, cu sens, cu proiecte împlinite, cu râsete, cu noi alături de tine!”, a scris actrița pe Instagram, în descrierea mai multor imagini în care apare alături de soțul ei și cei doi copii.

Dana Rogoz, despre începutul relației cu Radu Dragomir

Dana Rogoz l-a cunoscut pe soțul ei pe platourile de filmare ale serialului „La Bloc”, Radu Dragomir fiind unul dintre regizorii acestuia. Pe lângă relația lor de cuplu, cei doi colaborează și pe plan profesional. Actrița a jucat rolul principal în filmul „Mo”, alături de Mădălina Craiu și Răzvan Vasilescu, peliculă care a fost regizată de Radu Dragomir și care a avut ca sursă de inspirație un caz mediatizat din presă, despre un profesor universitar care și-a agresat sexual o studentă.

Dana Rogoz a făcut recent mărturisiri despre începutul relației cu partenerul ei de viață. Actrița a dezvăluit ce impresie și-a făcut despre Radu Dragomir după ce l-a întâlnit pentru prima dată. 

„Prima întâlnire s-a întâmplat cu mult înainte de acești 18 ani, pe care îi avem ca relație. S-a întâmplat într-un cadru profesional, eu dădeam un casting pentru rolul Mimi, asta a fost prima întâlnire. Nu a fost numai cu Radu, a fost și cu Răzvan Săvescu, și a fost unul dintre castingurile la care m-am simțit probabil cel mai bine din toată viața mea. Prima impresie a fost că este un regizor bun, doar așa priveam lucrurile. Noi lucram în continuare, nu ne-am reîntâlnit. La un moment dat, după vreo trei ani de zile, ne-am dat seama că suntem potriviți unul pentru celălalt”, a mărturisit Dana Rogoz pentru Playtech Știri.

Citește și:
Larisa Iordache, dezvăluiri despre atmosfera din lotul de gimnastică: „De asta eram nesuferită'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people