Mesajul de doliu cu care Mădălina Ghenea și-a întristat fanii. Ce a povestit actrița pe internet

Actrița și-a îngrijorat fanii după ce a postat un mesaj pe doliu pe contul ei de Instagram.

Mesajul de doliu cu care Mădălina Ghenea și-a întristat fanii. Ce a povestit actrița pe internet

Mădălina Ghenea, actriță și model, s-a remarcat la nivel internațional prin cariera sa de succes în Italia, unde a jucat în numeroase producții și a colaborat cu diverse branduri. Mădălina Ghenea, în vârstă de 36 de ani, este considerată una dintre cele mai bune actrițe din Italia. Ea s-a mutat din România cu câțiva ani în urmă și locuiește acum acolo cu fiica ei, Charlotte. De-a lungul timpului, Mădălina Ghenea a devenit un nume cunoscut în lumea filmului italian, dar și internațional.

Mădălina Ghenea are o comunitate foarte mare de fani, cărora le dezvăluie momentele plăcute din viața ei, dar vorbește deschis și despre problemele cu care se confruntă sau alte aspecte mai triste din carieră și viața personală.

Actrița și-a îngrijorat fanii după ce a postat un mesaj pe doliu pe contul ei de Instagram, inițial preferând doar o fotografie cu o fundă neagă și un text simplu: „RIP little angel!” (n.red. – Odihnește-te în pace, micule înger).

După ce fanii au început să facă supoziții cu privire la persoana la care face referire Mădălina Ghenea (unii chiar trăgând concluzia absurdă că ar fi vorba despre fiica ei), actrița s-a văzut nevoită să posteze un alt mesaj, atât în engleză, cât și în italiană, în care să explice momentele dificile prin care trece.

„Bună ziua tuturor. Timp de câteva zile am decis să-mi suspend profilul de Instagram din cauza unui doliu care m-a afectat profund. Ieri am decis să dedic o postare, un gând de suflet, familiei unui copil care, din păcate, nu a supraviețuit și pe care, în ultimele luni, l-am ajutat în toate modurile în care mi-a fost posibil, pentru a-i oferi, în micul meu mod, speranța că va depăși o gravă boală.
Nu m-am gândit niciodată că se vor crea tot felul de legături cu viața mea privată și nu m-am gândit niciodată că voi fi nevoită să îmi justific gestul meu privat, dictat de inimă, din cauza vocilor incontrolabile care m-au lăsat înmărmurită.
Acest mesaj doar pentru a clarifica și a pune cuvântul „sfârșit” unor speculații lipsite de sens asupra cărora prefer să pun un văl de milă”, a postat Mădălina Ghenea pe contul de socializare.

Mădălina Ghenea, detalii despre bărbatul care a hărțuit-o timp de șase ani

Mădălina Ghenea a dezvăluit recent că a fost hărțuită timp de șase ani de către un bărbat identificat de autoritățile din Milano. Recent, într-un interviu acordat în emisiunea Verissimo din Italia, vedeta a dezvăluit că a fost victima hărțuirii timp de șase ani.

Mădălina a avut o apariție uimitoare în cadrul emisiunii Verissimo, moderată de Silvia Toffanin. În timpul interviului, actrița a dezvăluit că a fost victima hărțuirii timp de șase ani și i s-a confesat prezentatoarei TV despre această experiență traumatizantă din viața sa. Vedeta a precizat că, la început, a crezut că acesta este prețul succesului, însă lucrurile au luat o întorsătură diferită.

„Din păcate, în ultimii șase ani, am fost victima hărțuirii: profilurile mele sociale au fost sparte de mai multe ori. Am fost foarte speriată, chiar dacă, din fericire, nu am întâlnit niciodată fizic această persoană. Trebuie să mulțumesc Parchetului din Milano, deoarece au reușit să identifice hărțuitorul. La început am acceptat, nu am făcut nimic. Am crezut că este un efect secundar al meserii mele, al popularității, dar nu trebuie să accepți niciodată cuvinte atât de grave, de dure. Nimeni nu merită un asemenea lucru.”, a povestit Mădălina în emisiune, potrivit oggi.it.

Citește și:
Viviana Sposub, noi detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „S-a agravat'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people