Meryl Streep, prima apariție publică de la despărțirea de soțul ei, Don Gummer. Actrița nu renunță la verighetă

Meryl Streep a fost surprinsă în prima apariție publică de la vestea despărțirii de soțul ei.

Meryl Streep, prima apariție publică de la despărțirea de soțul ei, Don Gummer. Actrița nu renunță la verighetă

Meryl Streep a fost văzută în public pentru prima dată de când s-a despărțit de soțul ei, Don Gummer. Actrița în vârstă de 74 de ani purta încă verigheta și părea să fie foarte bine dispusă, în timp ce se bucura de o ieșire în oraș la petrecerea de 80 de ani a lui Joni Mitchell din Los Angeles.

Meryl Streep, prima apariție publică de la vestea despărțirii

Actrița a fost văzută împreună cu fiul ei, Henry Wolfe, în vârstă de 43 de ani, în timp ce s-au alăturat altor nume celebre, printre care Goldie Hawn, Cyndi Lauper și Anjelica Huston, la restaurantul Smoke House din Burbank, California. Cu mai bine de două săptămâni în urmă, s-a aflat că vedeta de la Hollywood s-a despărțit de soțul ei după 45 de ani de căsnicie și că, de fapt, era deja separată „de mai bine de 6 ani”.

Pentru prima ei ieșire în public, actrița din The Devil Wears Prada s-a afișat cu un look elegant și stilat, purtând o bluză neagră cu nasturi din latex. Ea a asortat topul cu o pereche de pantaloni eleganți, gri, și botine neagre elegante, cu vârf ascuțit. De asemenea, aceasta a mai purtat și o pereche de ochelari iconici, cu ramă neagră, în formă de ochi de pisică. A accesorizat cu o pereche de cercei cu safire și a fost văzută cu verigheta încă vizibilă pe degetul inelar.

Actrița și soțul ei duc vieți separate de 6 ani

Meryl Streep și soțul ei, Don Gummer, duc vieți separate, au confirmat recent surse pentru Page Six. Actrița premiată cu Oscar și apreciatul sculptor, în vârstă de 76 de ani, sunt separați de mai bine de 6 ani. Vestea ar putea veni ca un șoc, deoarece actrița a fost văzută recent la Premiile Princesa de Asturias 2023 purtând verigheta. Cu toate acestea, ultima dată când au fost văzuți împreună cei doi a fost la Premiile Oscar 2018.

„Don Gummer și Meryl Streep sunt separați de mai bine de 6 ani și, deși vor ține mereu unul lângă celălalt, au ales vieți separate”, a declarat un reprezentant al actriței pentru Page Six.

Cuplul are patru copii: cântărețul și compozitorul Henry Wolfe, în vârstă de 43 de ani, actrițele Mamie Gummer, în vârstă de 40 de ani, Grace Gummer, în vârstă de 37 de ani, și Louisa Jacobson, în vârstă de 30 de ani, pe care i-au crescut în casa lor din Connecticut, în liniștitul și istoricul oraș Salisbury. Cei doi au, de asemenea, cinci nepoți.

Fiul lor, Henry, are doi copii cu soția sa, Tamryn Storm Hawker, iar Mamie are doi copii cu soțul ei, Mehar Sethi. Între timp, Grace a născut recent primul ei copil. În ceea ce o privește pe Louisa, ea este cunoscută mai ales pentru rolul principal din serialul HBO The Gilded Age.

Pe lângă ferma lor din Connecticut, Meryl Streep și Don Gummer au avut un apartament de lux în Tribeca, în New York, până când l-au vândut pentru 15,8 milioane de dolari în ianuarie 2020. Streep a cumpărat apoi o casă de 4 milioane de dolari în Pasadena, California, în iulie 2020.

Citește și:
Gabriela Prisăcariu a apelat la ajutorul medicului estetician. Ce procedură și-a făcut soția lui Dani Oțil: „Merită, baba suferă la frumusețe'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people